Vichy Dercos Neogenic

tretma za obnovo las

4×
Vichy Dercos Neogenic tretma za obnovo las
Vichy Dercos Neogenic tretma za obnovo las
28x6 ml

Koda: VCH1141 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Vichy Dercos Neogenic
28x6 ml

Opis izdelka Vichy Dercos Neogenic

Lasna nega Vichy Dercos Neogenic pomaga pri delovanju matičnih celic na obnovo las. Kura je posebej razvita tako, da preprečuje strjevanje kolagenskega plašča in tako vzdržuje tkivo, ki obdaja koren. Lasni koren je tako bolj trdno zasidran v koži. Glavna učinkovina v kuri Dercos Neogenic je molekula Stemoxydine, ki vzdržuje optimalne pogoje za pravilno funkcijo matičnih celic, ki se nahajajo v lasnem mešičku, in pomaga, da se znova aktivirajo. Cilj kure Dercos Neogenic je, da bi se mešiček spet aktiviral in da bi se v njem začel tvoriti čisto novi las. Kura Dercos Neogenic vsebuje ampule za enkratno uporabo po 6 ml, ki jih je priporočljivo uporabljati tri mesece, najboljše enkrat dnevno na suhe in vlažne lase. Set vsebuje tudi ergonomski masažni aplikator, ki pomaga, da kar najbolj učinkovito nanesete učinkovite ampule naravnost v lasišče. Tekstura pripravka Vichy Dercos Neogenic je prijetna, ne lepi in v nobenem primeru ne ogroža vaše pričeske. Hitro se vpije, je hipoalergena in ne vsebuje parabenov. Priravek je namenjen moškim in ženskam.

Učinki:

  • preprečuje strjevanje kolagenskega plašča
  • znova aktivira matične celice
  • aktivira lasne mešičke

Aktivne učinkovine:

  • Stemoxydine 5% - pomaga vzdrževati optimalno okolje za pravilno delovanje matičnih celic in stimulira rast lasa.

Tip las:
Za izpadajoče lase.

Navodilo za uporabo:
Ampulo za enkratno uporabo s pripravkom nanesite 1x dnevno in tako nadaljujte tri mesece. Pripravek nanašajte s pomočjo masažnega aplikatorja na suhe ali vlažne lase. Ne izpirajte.

Lastnosti

Konsistenca
serum
Tip las
redki lasje in izpadanje las
Učinek
Stimulacija rasti las

O blagovni znamki Vichy

Dermokozmetika Vichy je sinonim za kakovostno nego kože. Izdelana je tako, da ustreza vsem vrstam kože in pokožnice, tudi tistim najbolj občutljivim. Izdelki iz linij Vichy pomagajo do vidnih rezultatov s pomočjo kombinacije aktivnih snovi in termalne vode iz Vichyja, ki je cenjena predvsem zaradi visoke vsebnosti mineralov s pomirjajočimi, krepilnimi in regenerativnimi lastnostmi.

Znamka Vichy je tipični predstavnik kar najuspešnejšega sodelovanja med kozmetiko in medicino. Širok spekter uporabnosti, dokazljiva učinkovitost, recepture, ki temeljijo na rezultatih najnovejših raziskav, spoštovanje etičnih standardov izdelave – to so prepoznavne lastnosti dermokozmetike Vichy.

Vichy pomaga ženskam po vsem svetu pri vsakodnevni negi kože in pokožnice. Poslanstvo laboratorijev Vichy je razvoj celovitih linij kozmetike za prav vse tipe kože. V portfelju te dermokozmetične znamke boste našli vse za popolno vsakodnevno nego celotne družine. Vichy ima rešitev za vse vaše potrebe.