Vichy Dermablend 3D Correctionkorektivni gladilni tekoči puder SPF 25

3×
Vichy Dermablend 3D Correction korektivni gladilni tekoči puder SPF 25
Vichy Dermablend 3D Correction korektivni gladilni tekoči puder SPF 25

Opis izdelka Vichy Dermablend 3D Correction
Lastnosti

Opis:
Vichy Dermablend 3D korektivno gladilno ličilo za mastno kožo in kožo, nagnjeno k aknam, SPF 25 hitro in zanesljivo zakriva vse pomanjkljivosti kože, vključno z aknami. Koža je po uporabi gladka, mehka in poenotena. Korektivno gladilno ličilo Dermablend 3D je hipoalergensko, ne vsebuje olja ali parabenov, njegova lahka struktura pa ne maši por.
To edinstveno ličilo gladi kot podlaga za make up, zakriva kot korektivni make up in matira kot puder. Kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi in pred sončevim sevanjem. Priskrbite si kakovostno ličilo, ki bo koži dalo nežen in mladosten videz za kar 16 ur!

Učinki:

  • gladi kožo in zakriva njene pomanjkljivosti
  • kožo naredi gladko, mehko in poenoteno

Sestavine:

  • SPF 25
  • salicilna kislina

Kako nanašati:
Nanesite majhno količino ličila in enakomerno s konicami prstov vmasirajte v kožo od sredine obraza navzven.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
mastna
Po prekrivnosti
Visoka
Zaščita pred soncem
s SPF
Aktivne snovi
salicilna kislina
Učinek
korektivni

O blagovni znamki Vichy

Dermokozmetika Vichy je sinonim za kakovostno nego kože. Izdelana je tako, da ustreza vsem vrstam kože in pokožnice, tudi tistim najbolj občutljivim. Izdelki iz linij Vichy pomagajo do vidnih rezultatov s pomočjo kombinacije aktivnih snovi in termalne vode iz Vichyja, ki je cenjena predvsem zaradi visoke vsebnosti mineralov s pomirjajočimi, krepilnimi in regenerativnimi lastnostmi.

Znamka Vichy je tipični predstavnik kar najuspešnejšega sodelovanja med kozmetiko in medicino. Širok spekter uporabnosti, dokazljiva učinkovitost, recepture, ki temeljijo na rezultatih najnovejših raziskav, spoštovanje etičnih standardov izdelave – to so prepoznavne lastnosti dermokozmetike Vichy.

Vichy pomaga ženskam po vsem svetu pri vsakodnevni negi kože in pokožnice. Poslanstvo laboratorijev Vichy je razvoj celovitih linij kozmetike za prav vse tipe kože. V portfelju te dermokozmetične znamke boste našli vse za popolno vsakodnevno nego celotne družine. Vichy ima rešitev za vse vaše potrebe.

Recenzija Vichy Dermablend 3D Correction

tracking pixel