Vichy Teint Idéal

posvetlitveni kompaktni puder za popoln odtenek kože

Vichy Teint Idéal posvetlitveni kompaktni puder za popoln odtenek kože
Vichy Teint Idéal posvetlitveni kompaktni puder za popoln odtenek kože
odtenek 3 Tan Fonceé SPF 25 9,5 g

Koda: VCH1525 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Vichy Teint Idéal
odtenek 3 Tan Fonceé SPF 25 9,5 g

Opis izdelka Vichy Teint Idéal

Opis:
Vichy Teint Idéal posvetlitveni kompaktni puder za popoln odtenek kože je obogaten z biserovino za takojšnjo posvetlitev. Vsebuje sončno zaščito SPF 25. Njegova pudrasta tekstura zagotavlja žametno mehko kožo. Njegovo nanašanje je udobno zahvaljujoč nežni gobici in ogledalcu. Vichy Teint Idéal posvetlitveni kompaktni puder za popoln odtenek kože zahvaljujoč svoji tehnologiji in aktivnim snovem neguje kožo in popolnoma prekrije vse nepopolnosti. Mineralni kompleks, ki vsebuje bismutov oksiklorid dodaja koži sijoč naraven videz z dolgotrajnim rezultatom. Je brez parabenov, hipoalergen.

Učinki:

  • posvetli
  • prekrije nepopolnosti kože

Sestava:

  • mineralni kompleks – dodaja koži sijoč videz

Navodilo za uporabo:
S pomočjo gobice nanesite puder od sredine obraza, potem ga razporedite v smeri proti senčnicam in liniji vrata.

Lastnosti

Konsistenca
puder
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Vichy

Dermokozmetika Vichy je sinonim za kakovostno nego kože. Izdelana je tako, da ustreza vsem vrstam kože in pokožnice, tudi tistim najbolj občutljivim. Izdelki iz linij Vichy pomagajo do vidnih rezultatov s pomočjo kombinacije aktivnih snovi in termalne vode iz Vichyja, ki je cenjena predvsem zaradi visoke vsebnosti mineralov s pomirjajočimi, krepilnimi in regenerativnimi lastnostmi.

Znamka Vichy je tipični predstavnik kar najuspešnejšega sodelovanja med kozmetiko in medicino. Širok spekter uporabnosti, dokazljiva učinkovitost, recepture, ki temeljijo na rezultatih najnovejših raziskav, spoštovanje etičnih standardov izdelave – to so prepoznavne lastnosti dermokozmetike Vichy.

Vichy pomaga ženskam po vsem svetu pri vsakodnevni negi kože in pokožnice. Poslanstvo laboratorijev Vichy je razvoj celovitih linij kozmetike za prav vse tipe kože. V portfelju te dermokozmetične znamke boste našli vse za popolno vsakodnevno nego celotne družine. Vichy ima rešitev za vse vaše potrebe.