Victoria's Secret Bare Vanilla pršilo za telo za ženske

Victoria's Secret Bare Vanilla pršilo za telo za ženske
Victoria's Secret Bare Vanilla pršilo za telo za ženske
250 ml
12,89

Koda: VIS02289 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
DPD
torek 18. 5. 2021

Opis Victoria's Secret Bare Vanilla

Zavijte svoje čute v eksotično dišavo vaniljevih semen, ki se mešajo z luksuznimi toni kašmirja. Pršilo za telo za ženske Victoria’s Secret Bare Vanilla igra na strune čiste elegance, pa tudi neukročene pustolovščine, ki vas po zaslugi privlačnih dišavnih akordov zažari.

  • sladko opojna dišava Bare Vanilla Victorias Secret
  • kot ustvarjena za ženske, ki hrepenijo po prefinjenosti 
  • meglica Bare Vanilla spremeni vsakdanje trenutke v izjemne

Sestava dišave
Kot bi iz dišave Victoria’s Secret Bare Vanilla izstopala čutna vznemirljiva vanilja, ki se meša z nežnimi toni kašmirja v harmonično usklajeno celoto.

Sestava

Sestava
kašmeran, vanilija

O blagovni znamki Victoria's Secret

Parfumi Victoria Secret | Victoria Secret – Prodajalec spodnjega perila, oblačila za ženske in kozmetičnih izdelkov Victoria Secret je začel svoje poslovanje v San Franciscu leta 1977. Ustanovitelj Victoria Secret Roy Raymond je ustvaril katalog in je začel s prodajo po pošti, kar se mu je izplačalo. Povpraševanje po njegovih proizvodih je bilo tako veliko, da mu skoraj ni uspelo zadovoljiti vseh strank. Priljubljenost blagovne znamke se je povečala. Leta 2002 je Victoria Secret imela več kot 2300 butikov v Združenih državah Amerike in katalog je bil pošiljan v 350 milijonov gospodinjstev. Moški parfumi Victoria Secret. poimenovani Very Sexy for Him, so vstopili na trg leta 2001.

Recenzija Victoria's Secret Bare Vanilla