Vita Liberata Invisisamoporjavitvena voda

Vita Liberata Invisi samoporjavitvena voda
Vita Liberata Invisi samoporjavitvena voda
odtenek Super Dark 200 ml

Koda: VTL01925 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Vita Liberata Invisi
Lastnosti

Samoporjavitveni pripravek za telo je jamstvo za čudovito porjavelo kožo vse leto.

Lastnosti:

  • koži daje zdrav videz s poljubom sonca
  • enostavno se raznaša in se odlično vpija
  • vlaži in nahrani

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Lastnosti

Konsistenca
voda
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Vita Liberata

Strast za zdravo porjavelo kožo – prepustite se fenomenu samoporjavitve tudi vi. Vita Liberata je združila negovalno kozmetiko s samoporjavitveno, ker je njen cilj doseči kožo, ki je lepa tako na pogled kot na dotik. Z izdelki Vita Liberata si porjavelost naravnega videza v udobju doma lahko zagotovite tudi vi, s pomočjo edinstvene tehnologije Odor Remove™ pa poleg vsega še povsem brez neprijetnega vonja.

Ključni v sestavi pripravkov so naravni in certificirani ekološki izvlečki. Samoporjavitvena kozmetika Vita Liberata je kot prva na trg prišla s povsem netoksičnimi izdelki svoje vrste in je tako združila inovacijo z etičnim odnosom do narave. Tudi zato je blagovna znamka na svojo stran pridobila zvezdnike po vsem svetu – nanjo med drugim prisegajo Gwyneth Paltrow, Rita Ora ali Ellie Goulding.

Tonirana samoporjavitvena krema ali pena Vita Liberata Fabulous bo vaši koži dala ne le zdravo zagorel videz, hkrati pa ji bo zagotovila tudi žametno mehkobo in dolgotrajno navlaženost. Popolno bronasto barvo vam bo pomagalo pričarati tudi samoporjavitveno pršilo Vita Liberta, s katerim bodo vaše noge tudi na zimskem plesu videti, kot bi se ravno vrnili s poletnega dopusta. Inovativni hitro sušeči se izdelki Vita Liberata Phenomenal pa bodo koži dali čudovito porjavelost za kar tri tedne!

Recenzija Vita Liberata Invisi