Vita Liberata Phenomenal

samoporjavitvena pena

Vita Liberata Phenomenal samoporjavitvena pena
Vita Liberata Phenomenal samoporjavitvena pena
odtenek Fair 125 ml

Koda: VTL01919 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
Vita Liberata Phenomenal
odtenek Fair 125 ml

Opis izdelka Vita Liberata Phenomenal

Opis:

Hrepenite po atraktivnem bronastem odtenku kadarkoli tekom leta? Potem posezite po posebni samoporjavitveni peni Vita Liberata Phenomenal. Vaši koži takoj doda naravno porjavitev in kože več ni treba izpostavljati škodljivim sončnim žarkom. Kože ne draži in preprečuje njeno izsuševanje. Unikatna pena Vita Liberata Phenomenal je obogatena mimogrede tudi z naravnimi izvlečki, na primer z aloje vero, papajo ali granatnim jabolkom. Nanos je zelo enostaven tudi za začetnike. S samoporjavitveno peno Vita Liberata Phenomenal bo vaša porjavelost ohranila svojo intenzivnost za 2–3 tedne.

Učinki:

  • dodaja takojšnjo porjavitev
  • dolgotrajni učinek za 2–3 tedne
  • kože ne izsušuje
  • nedražljiva sestava
  • zelo enostaven in hiter nanos
  • hitro se posuši
  • naraven učinek

Sestava:

  • izvlečki aloje vere – pomirjajo, vlažilni učinki
  • izvlečki granatnega jabolka – kožo gladijo

Navodilo za uporabo:

Za idealni rezultat najprej naredite piling telesa. Nato nanesite peno na posebno rokavico, temeljito in enakomerno nanesite na kožo.

Lastnosti

Konsistenca
pena
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Vita Liberata

Kozmetika Vita Liberata | Vita Liberata - doživetje iz popolnega sončenja. Vita Liberata, blagovna znamka luksuznih samoporjavitvenih izdelkov in proizvodov za nego kože, je pomemben inovator in resničen strokovnjak na svojem področju. Odlikuje se zlasti po uporabi naravnih, organičnih sestavin.
Blagovno znamko Vita Liberata je leta 2003 ustanovila Alyson Hogg, rojena v Irski, ki je zelo dejavna ženska z raznolikimi izkušnjami. V svoji karieri se je ukvarjala mimo grede s televizijskimi novicami, politiko ali gostinstvom. Njena široka obzorja skupaj s poslovnim talentom in strastjo za izboljšanje življenjskega stila žensk z najboljšimi kozmetičnimi izdelki, so omogočili ustvariti blagovno znamko, ki je hitro pridobila svoje mesto na svetovnem trgu s kozmetiko.
Vita Liberata prednjači s številnimi novostmi iz področja samoporjavitvenih izdelkov in tehnologij. Leta 2007 je uvedla na trg prvi samoporjavitveni izdelek brez zapaha - zahvaljujoč unikatni tehnologiji Odour Remove. Leta 2011 je Vita Liberata postala svetovno prva popolnoma netoksična blagovna znamka na področju samoporjavitve.
Najbolj vroča inovacija iz delavnice Vita Liberata je "pHenomenal 2-3 Week Tan", izdelek ki ponuja najdlje obstojen učinek porjavitve na svetu. PHenomenal, ki je dostopen v obliki hitro usihajoče pene in visoko vlažilnega mleka za telo, je takoj postal popoln "hit" in je v zvezdnem svetu dobil svoje privrženke, kot so na primer Gwyneth Paltrow, Sophia Vegara a Kelly Brook.
Izdelki Vita Liberata, ki jih prodajajo v več kot dvajsetih državah, so zahvaljujoč svojemu luksuzu, odlični kakovosti, inovativnosti in hkrati čistoči zelo priljubljeni tudi med drugimi slavnimi osebnostmi. Jaimie Hilfiger, Sophie Anderton, Kris Smith, Alexandra Burke ali band One Direction - vsi so zadovoljni uporabniki unikatnih in resnično luksuznik izdelkov blagovne znamke Vita Liberata.
Naravne, organične in ekološko certificirane sestavine skupaj z zgoraj omenjenimi inovacijami in posebno vlažilno tehnologijo Moisture Lock omogočajo, da lahko blagovna znamka ponuja svojim strankam izdelke za samoporjavitev, ki hranijo kožo in nudijo učinek resnično naravne porjavitve z dolgotrajnim skoraj štirikrat daljšim učinkom kot pri navadnih sorodnih proizvodih.
Vita Liberata ponuja široko paleto rešitev za domačo in profesionalno samoporjavitev, ki so primerne za vse različne tipe in tene kože in zagotavljajo najboljše doživetje in učinek po vsaki uporabi.
"Ko ljudje uporabijo naše samoporjavitvene izdelke, se ob tem spomnijo na radosten občutek, ki so ga doživeli na dopustu: sijoča zdrava koža, modro nebo, sončni žarki. Takšnih občutkov ne motita neprijeten vonj in lepljiva koža z madeži ... Je to prav to, kar pomeni naslov blagovne znamke Vita Liberata - svobodno življenje." (Alyson Hogg, ustanoviteljica CEO Vita Liberata)