Vita Liberata Phenomenal

samoporjavitveni losjon

Vita Liberata Phenomenal samoporjavitveni losjon
Vita Liberata Phenomenal samoporjavitveni losjon
odtenek Dark 150 ml
37,50

Koda: VTL0284 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
torek 23. 7. 2019
Vita Liberata Phenomenal
odtenek Dark 150 ml | 37,50

Opis izdelka Vita Liberata Phenomenal

Opis:

Luksuzni samoporjavitveni losjon Vita Liberata Phenomenal doda vaši koži porjavel videz za do 3 tedne! Zahvaljujoč posebni kombinaciji naravnih izvlečkov in unikatni tehnologiji je porjavelost obstojna za do 4 krat dlje! Samoporjavitveni losjon Vita Liberata Phenomenal ima lahko konsistenco, ki se enostavno razmaže. Ne pušča madežev. Dobite dolgotrajno in hkrati zdravo porjavelost z unikatnim samoporjavitvenim losjonom Vita Liberata Phenomenal!

Učinki:

  • koži dodaja porjavel videz
  • obstojnost 2–3 tedne
  • ne pušča madežev

Navodilo za uporabo:

Losjon enakomerno nanesite na kožo in pustite vpiti. Pustite delovati 3–24 ur po nanosu, po prhanju nanesite izdelek ponovno. Za učinek, ki ostane 2–3 tedne nanašajte 2–3 krat (1 krat po vsakem prhanju).

Lastnosti

Konsistenca
losjon
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Vita Liberata

Kozmetika Vita Liberata | Vita Liberata - doživetje iz popolnega sončenja. Vita Liberata, blagovna znamka luksuznih samoporjavitvenih izdelkov in proizvodov za nego kože, je pomemben inovator in resničen strokovnjak na svojem področju. Odlikuje se zlasti po uporabi naravnih, organičnih sestavin.
Blagovno znamko Vita Liberata je leta 2003 ustanovila Alyson Hogg, rojena v Irski, ki je zelo dejavna ženska z raznolikimi izkušnjami. V svoji karieri se je ukvarjala mimo grede s televizijskimi novicami, politiko ali gostinstvom. Njena široka obzorja skupaj s poslovnim talentom in strastjo za izboljšanje življenjskega stila žensk z najboljšimi kozmetičnimi izdelki, so omogočili ustvariti blagovno znamko, ki je hitro pridobila svoje mesto na svetovnem trgu s kozmetiko.
Vita Liberata prednjači s številnimi novostmi iz področja samoporjavitvenih izdelkov in tehnologij. Leta 2007 je uvedla na trg prvi samoporjavitveni izdelek brez zapaha - zahvaljujoč unikatni tehnologiji Odour Remove. Leta 2011 je Vita Liberata postala svetovno prva popolnoma netoksična blagovna znamka na področju samoporjavitve.
Najbolj vroča inovacija iz delavnice Vita Liberata je "pHenomenal 2-3 Week Tan", izdelek ki ponuja najdlje obstojen učinek porjavitve na svetu. PHenomenal, ki je dostopen v obliki hitro usihajoče pene in visoko vlažilnega mleka za telo, je takoj postal popoln "hit" in je v zvezdnem svetu dobil svoje privrženke, kot so na primer Gwyneth Paltrow, Sophia Vegara a Kelly Brook.
Izdelki Vita Liberata, ki jih prodajajo v več kot dvajsetih državah, so zahvaljujoč svojemu luksuzu, odlični kakovosti, inovativnosti in hkrati čistoči zelo priljubljeni tudi med drugimi slavnimi osebnostmi. Jaimie Hilfiger, Sophie Anderton, Kris Smith, Alexandra Burke ali band One Direction - vsi so zadovoljni uporabniki unikatnih in resnično luksuznik izdelkov blagovne znamke Vita Liberata.
Naravne, organične in ekološko certificirane sestavine skupaj z zgoraj omenjenimi inovacijami in posebno vlažilno tehnologijo Moisture Lock omogočajo, da lahko blagovna znamka ponuja svojim strankam izdelke za samoporjavitev, ki hranijo kožo in nudijo učinek resnično naravne porjavitve z dolgotrajnim skoraj štirikrat daljšim učinkom kot pri navadnih sorodnih proizvodih.
Vita Liberata ponuja široko paleto rešitev za domačo in profesionalno samoporjavitev, ki so primerne za vse različne tipe in tene kože in zagotavljajo najboljše doživetje in učinek po vsaki uporabi.
"Ko ljudje uporabijo naše samoporjavitvene izdelke, se ob tem spomnijo na radosten občutek, ki so ga doživeli na dopustu: sijoča zdrava koža, modro nebo, sončni žarki. Takšnih občutkov ne motita neprijeten vonj in lepljiva koža z madeži ... Je to prav to, kar pomeni naslov blagovne znamke Vita Liberata - svobodno življenje." (Alyson Hogg, ustanoviteljica CEO Vita Liberata)