Vitis Aloe Verazobna pasta za popolno zaščito zob in svež dah

Vitis Aloe Vera zobna pasta za popolno zaščito zob in svež dah
Vitis Aloe Vera zobna pasta za popolno zaščito zob in svež dah
okus Apple Mint 100 ml
4,90

Koda: VII0935 | Na zalogi
1
DPD
torek 2. 6. 2020

Opis izdelka Vitis Aloe Vera
LastnostiOpis:

Pasta za kompletno zaščito zob in svež dih Vitis Aloe Vera je primerna za vsakodnevno uporabo. Ima posebno sestavo, ki je narejena tako, da bi učinkovito odpravljala zobne obloge in zagotavljala kompleksno nego in zaščito zob in ustne votline. Ima antioksidacijske lastnosti in obnavlja mineralizacijo zobne sklenine. Je primerna tudi za bolnike s celiakijo.

Učinki:

  • deluje proti zobnim oblogam
  • zobe ščiti pred zobno gnilobo
  • ščiti zobno sklenino

Sestava:

  • aloja vera – ščiti usta, zobe in dlesni
  • natrijev fluorid – obnavlja mineralizacijo zobne sklenine in ščiti pred zobno gnilobo
  • vitamin E – odpravlja proste radikale
  • ksilitol – zagotavlja svežino v ustih

Navodilo za uporabo:

Majhno količino paste nanesite na zobno ščetko in skrbno očistite celotno ustno votlino. Uporabljajte zjutraj in zvečer.

Lastnosti

Aktivne snovi
aloja vera, vitamin E

O blagovni znamki VitisVodilni španski proizvajalec profesionalnih in visoko kakovostnih zobnih ščetk in drugih pripomočkov za zobno higieno ima naslov Dentaid. To podjetje ima zastopstvo v več kot 50 državah sveta. Njegov portfelj vključuje celo vrsto najrazličnejših pripomočkov za nego zob in dlesni, ki so razdeljeni na celovite serije pod posameznimi blagovnimi znamkami.

Eno od njih predstavlja tudi linija Vitis. Ponuja vse, kaj potrebujete za nego ustne votline, od medzobnih ščetk, zobnih ščetk, zobnih past, ustnih vod, zobnih nitk in belilnih trakov vse do posebnih pripomočkov za lepe in zdrave zobe.

Blagovna znamka Vitis neguje tudi udobje svojih strank in dodaja k svojim izdelkom tudi potovalne etuije ali ponuja celovite potovalne sete. Negujte svoje zobe s kakovostnimi pripomočki in pripravki, da bi bili dolgo zdravi in lepi!

Recenzija Vitis Aloe Vera