Vitis Dental Carezelo nežna zobna nitka s fluoridom in mentolom z učinkom razširjanja

Vitis Dental Care zelo nežna zobna nitka s fluoridom in mentolom z učinkom razširjanja
Vitis Dental Care zelo nežna zobna nitka s fluoridom in mentolom z učinkom razširjanja
50 m
4,20

Koda: VII0937 | Na zalogi
1
DPD
torek 2. 6. 2020

Opis izdelka Vitis Dental Care

Zobna nitka Vitis Dental Care je pomemben dodatek pri medzobni negi. Pomaga v boju proti bakterijam tam, kjer jih zobna ščetka ne doseže.

Lastnosti:

  • odstranjuje ostanke jedi
  • odstranjuje zobne obloge pod linijo dlesni

Navodilo za uporabo:
Uporabljajte po običajnem čiščenju zob za dodatno čiščenje medzobnih prostorov ali po jedi za odstranjevanje zataknjene hrane.

O blagovni znamki VitisVodilni španski proizvajalec profesionalnih in visoko kakovostnih zobnih ščetk in drugih pripomočkov za zobno higieno ima naslov Dentaid. To podjetje ima zastopstvo v več kot 50 državah sveta. Njegov portfelj vključuje celo vrsto najrazličnejših pripomočkov za nego zob in dlesni, ki so razdeljeni na celovite serije pod posameznimi blagovnimi znamkami.

Eno od njih predstavlja tudi linija Vitis. Ponuja vse, kaj potrebujete za nego ustne votline, od medzobnih ščetk, zobnih ščetk, zobnih past, ustnih vod, zobnih nitk in belilnih trakov vse do posebnih pripomočkov za lepe in zdrave zobe.

Blagovna znamka Vitis neguje tudi udobje svojih strank in dodaja k svojim izdelkom tudi potovalne etuije ali ponuja celovite potovalne sete. Negujte svoje zobe s kakovostnimi pripomočki in pripravki, da bi bili dolgo zdravi in lepi!

Recenzija Vitis Dental Care