Vitis Implant Monotipčopasta ščetka za čiščenje fiksnih aparatov, vsadkov in mostičkov soft

Vitis Implant Monotip čopasta ščetka za čiščenje fiksnih aparatov, vsadkov in mostičkov soft
Vitis Implant Monotip čopasta ščetka za čiščenje fiksnih aparatov, vsadkov in mostičkov soft
barvne različice
5,10

Koda: VII1171 | Na zalogi
1
DPD
torek 2. 6. 2020

Opis izdelka Vitis Implant Monotip

Čopasta ščetka Vitis Implant Monotip omogoča resnično temeljito čiščenje posameznih zob. Predstavlja idealen način nege zobnih aparatov, mostičkov ali implantatov.

Lastnosti:

  • odstranjuje zobne obloge
  • tudi za uporabo na zobnih aparatih in implantatih

Navodilo za uporabo:
S ščetko rahlo pritisnite na zob, da se ščetine razprejo v obliko pahljače in s krožnim gibanjem očistite zob.

O blagovni znamki VitisVodilni španski proizvajalec profesionalnih in visoko kakovostnih zobnih ščetk in drugih pripomočkov za zobno higieno ima naslov Dentaid. To podjetje ima zastopstvo v več kot 50 državah sveta. Njegov portfelj vključuje celo vrsto najrazličnejših pripomočkov za nego zob in dlesni, ki so razdeljeni na celovite serije pod posameznimi blagovnimi znamkami.

Eno od njih predstavlja tudi linija Vitis. Ponuja vse, kaj potrebujete za nego ustne votline, od medzobnih ščetk, zobnih ščetk, zobnih past, ustnih vod, zobnih nitk in belilnih trakov vse do posebnih pripomočkov za lepe in zdrave zobe.

Blagovna znamka Vitis neguje tudi udobje svojih strank in dodaja k svojim izdelkom tudi potovalne etuije ali ponuja celovite potovalne sete. Negujte svoje zobe s kakovostnimi pripomočki in pripravki, da bi bili dolgo zdravi in lepi!

Recenzija Vitis Implant Monotip