Vitis Whiteningzobna pasta z belilnim učinkom za občutljive zobe

Vitis Whitening zobna pasta z belilnim učinkom za občutljive zobe
Vitis Whitening zobna pasta z belilnim učinkom za občutljive zobe
100 ml
7,90

Koda: VII0952 | Na zalogi
1
DPD
torek 2. 6. 2020

Opis izdelka Vitis Whitening
Lastnosti

Zobna pasta Vitis Whitening je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom.

Lastnosti:

  • beli zobe
  • osvežuje zadah

Navodilo za uporabo:
Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno.

Lastnosti

Učinek
beljenje

O blagovni znamki VitisVodilni španski proizvajalec profesionalnih in visoko kakovostnih zobnih ščetk in drugih pripomočkov za zobno higieno ima naslov Dentaid. To podjetje ima zastopstvo v več kot 50 državah sveta. Njegov portfelj vključuje celo vrsto najrazličnejših pripomočkov za nego zob in dlesni, ki so razdeljeni na celovite serije pod posameznimi blagovnimi znamkami.

Eno od njih predstavlja tudi linija Vitis. Ponuja vse, kaj potrebujete za nego ustne votline, od medzobnih ščetk, zobnih ščetk, zobnih past, ustnih vod, zobnih nitk in belilnih trakov vse do posebnih pripomočkov za lepe in zdrave zobe.

Blagovna znamka Vitis neguje tudi udobje svojih strank in dodaja k svojim izdelkom tudi potovalne etuije ali ponuja celovite potovalne sete. Negujte svoje zobe s kakovostnimi pripomočki in pripravki, da bi bili dolgo zdravi in lepi!

Recenzija Vitis Whitening