Wella Professionals Blondor

posvetlitveni puder

1×
Wella Professionals Blondor posvetlitveni puder
Wella Professionals Blondor posvetlitveni puder
Wella Professionals Blondor posvetlitveni puder
400 g
18,10

Koda: WLL0231 | Več kot 20 kosov na zalogi

Samo za profesionalno uporabo

kos
DPD
sreda 24. 4. 2019
Wella Professionals Blondor
400 g | 18,10

Opis kozmetike Wella Professionals Blondor

Pripravek Wella Professionals Blondor učinkovito razbarva lase in odpravlja temne pigmente.

Lastnosti:

  • posvetli naravne in barvane lase
  • zagotavlja enakomerno posvetlitev

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo je treba preizkusiti morebitne negativne reakcije na posvetlitveni pripravek. Testirajte na majhnem mestu na koži in laseh. Samo za profesionalno uporabo.

O blagovni znamki Wella Professionals

Wella Professionals je premijska blagovna znamka lasne kozmetike, ki združuje ljudi z ljubeznijo in strastjo do popolnih las. Po skoraj 140 letih svojega obstoja ponuja Wella Professionals široko paleto prvovrstnih izdelkov, ki jih najdete v več kot 150 državah po svetu.

Blagovna znamka je po pravici lahko ponosna na celo vrsto lastnih patentov, o kakovosti izdelkov pa pričajo številne prestižne nagrade in zveneča imena svetovnih frizerjev, s katerimi sodeluje. Na področju barvanja je Wella Professionals številka ena na tržišču. Barve za lase Wella so vedno zagotovilo učinkovitosti, razkošja in kakovosti. Vredni pozornosti so tudi Wella šampon in balzam, Wella olje za lase ter zabavne in trendovske barve Wella Colour Fresh, ki se zlahka sperejo.

Spadate med tiste, ki jim kompromisi niso dovolj, ampak za svoje lase želijo le najboljšo nego? Potem so izdelki za lase Wella namenjeni prav vam. Doživite občutek lepih las.