Wella Professionals Blondor

posvetlitveni puder

Wella Professionals Blondor posvetlitveni puder
Wella Professionals Blondor posvetlitveni puder
Wella Professionals Blondor posvetlitveni puder
400 g
18,90

Koda: WLL0231 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 26. 9. 2018
Wella Professionals Blondor
400 g | 18,90

Opis kozmetike Wella Professionals Blondor

Opis:
Posvetlitveni puder Wella Blondor Multi Blonde s tehnologijo Tri-Lightening z molekulami proti rumenjenju zagotovi odlične odtenke blond las. Puder posvetli za do 7 odtenkov in s tem doseže fleksibilne rezultate zahvaljujoč večnamenski uporabi in možnosti različnih mešalnih razmerij.

Učinki:

  • posvetli za do 7 odtenkov
  • preprečuje rumenenje barve

Sestava:

  • tehnologija Tri-Lightening – vsebuje molekule proti rumenenju

Navodilo za uporabo:
Meša se z Wella Welloxon ali Wella Color Touch Lotion.

OPOZORILO
Gre za profesionalni pripravek za lase, ki je namenjen uporabi v frizerskih salonih. Pred nanosom, ki ga boste izvajali doma, je treba, da se vnaprej posvetujete s frizerjem o ustreznem odtenku barve in moči oksidacijske emulzije. Končna barva je vedno odvisna od tipa in stanja las.

O blagovni znamki Wella Professionals

Kozmetika WELLA PROFESSIONALS | Wella je eden izmed največjih svetovnih distributerjev izdelkov za nego las že od leta 1880, ko je bila ustanovljena. Wella Professionals prinaša luksuzno kozmetiko za normalne in tanke barvane lase – linija izdelkov BRILLANCE, suhe in poškodovane lase – ENRICH in AGE proti staranju las. Rezultat so popolnoma gladki, prožni in močni lasje. Glavni poudarek je na kupca. Podjetje se ponaša s tem, da se kupec počuti dobro s svojimi zdravimi in sijočimi lasmi in spoštuje tudi ekološki vidik proizvodnje svojih izdelkov. Linije lasne kozmetike dopolnjujejo stiling izdelki, ki so razdeljeni glede na način nanašanja –  WET na vlažne lase, DRY na suhe lase in FINISH za končni učinek.

Menu