Wella Professionals Color Touch Rich Naturalsbarva za lase

Wella Professionals Color Touch Rich Naturals barva za lase
Wella Professionals Color Touch Rich Naturals barva za lase

Opis izdelka Wella Professionals Color Touch Rich Naturals
Lastnosti

Opis:

Poltrajna več dimenzionalna barva za lase Wella Professionals Color Touch daje lase briljantni sijaj in svetlobni efekt. Paleta barv Color Touch ponuja kreativno igrivost unikatnih odtenkov. Navdih, ki vam bo prinesel veselje do barvanja las.

Učinki:

⦁ do 63 % briljantnega sijaja
⦁ za pridobitev sijočih odtenkov
⦁ za obogatitev in bolj intenzivne naravne barve las
⦁ za poenotenje barve las od korenov vse do občutljivih konic
⦁ za pridobitev pastelnih tonov naravnih blond las brez razbarvanja las
⦁ do 50% prekritje belih/sivih las
⦁ zdrži 20–24 umivanj
⦁ možno mešanje vseh odtenkov Color Touch med seboj.

Navodilo za uporabo:

Priporočeno mešanje
Vedno zmešajte barvo Color Touch z emulzijo Color Touch 1,9% ali 4%.
Razmerje 1:2 (npr. 30 g kreme + 60 g emulzije).

Nanos
Uporabite rokavice. Nanesite Color Touch na umite lase, ki ste jih posušili z brisačo. Za intenzivnejšo barvo nanesite na suhe lase. Čas učinkovanja: 20 minut brez uporabe toplote (15 minut na barvane lase/kako drugače kemično obdelane). Čas učinkovanja: z uporabo toplote (Climazon2): 15 minut (10 minut na barvane lase/kako drugače kemično obdelane). Po potrebi čas učinkovanja podaljšajte za 5 minut.

Barvanje narastka
Nanesite zgolj na narastek od korenov las.
Poenotenje barve las po vsej dolžini do konic.
Nanesite barvo Color Touch po vsej dolžini las.
Dodaten čas učinkovanja: 5 minut.

Nadaljnja nega
Po času učinkovanja lase temeljito umijte s toplo vodo. Umijte s šamponom na barvane lase Wella Professionals Brilliance ali SP Color Save. Za nevtralizacijo ali fiksacijo barve uporabite tretma po barvanju Wella Professionals ali SP Color Save Emulsion.

Color Touch Special Mix

Nanos
Za bolj intenziven odtenek Color Touch: v skladu z zahtevano intenzivnostjo barve zmešajte npr. 20 g Color Touch + 10 g Spécial Mix + 60 g emulzije Color Touch. Za minimalizacijo intenzivnosti odtenka Color Touch: uporabite odtenek Clear 0/00, npr. 20 g Color Touch + 10 g odtenek Clear 0/00 + 60 g emulzije Color Touch.

Mešanje
Vedno zmešajte barve Special Mix in barvo Color Touch v razmerju 1:2 z emulzijo Color Touch 1,9% ali 4%.

Lastnosti

Uporaba
Profesionalne barve za lase

O blagovni znamki Wella Professionals

Wella Professionals je premijska blagovna znamka lasne kozmetike, ki združuje ljudi z ljubeznijo in strastjo do popolnih las. Po skoraj 140 letih svojega obstoja ponuja Wella Professionals široko paleto prvovrstnih izdelkov, ki jih najdete v več kot 150 državah po svetu.

Blagovna znamka je po pravici lahko ponosna na celo vrsto lastnih patentov, o kakovosti izdelkov pa pričajo številne prestižne nagrade in zveneča imena svetovnih frizerjev, s katerimi sodeluje. Na področju barvanja je Wella Professionals številka ena na tržišču. Barve za lase Wella so vedno zagotovilo učinkovitosti, razkošja in kakovosti. Vredni pozornosti so tudi Wella šampon in balzam, Wella olje za lase ter zabavne in trendovske barve Wella Colour Fresh, ki se zlahka sperejo.

Spadate med tiste, ki jim kompromisi niso dovolj, ampak za svoje lase želijo le najboljšo nego? Potem so izdelki za lase Wella namenjeni prav vam. Doživite občutek lepih las.

Recenzija Wella Professionals Color Touch Rich Naturals