Wella Professionals Eimi Extra Volumepenasti utrjevalec za lase za ekstra volumen

Wella Professionals Eimi Extra Volume penasti utrjevalec za lase za ekstra volumen
Wella Professionals Eimi Extra Volume penasti utrjevalec za lase za ekstra volumen
Priporočena maloprodajna cena
12,90

Prihranite 30%
300 ml
9,00

Koda: WLL2268 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 8. 6. 2020

Opis izdelka Wella Professionals Eimi Extra Volume
Lastnosti

Opis:
Penasti utrjevalec za ekstra volumen Wella Professionals Eimi Extra Volume lasem doda odlični volumen, dolgotrajno močno učvrstitev in obliko pričeske. Nežna sestava neguje lase, ki delujejo voluminozno, puhasto in zelo naravno. Pozabite na zlepljene lase in trde pramene. Penasti utrjevalec za ekstra volumen Wella Professionals Eimi Extra Volume je tako lahek, da vaših las absolutno ne obremenjuje.

Učinki:

  • lasem dodaja volumen od korenin
  • dolgotrajno ohranja obliko
  • učvrsti

Navodilo za uporabo:
Nanesite na navlažene, umite lase in nato jih posušite s pomočjo sušilca.

Lastnosti

Konsistenca
pena

O blagovni znamki Wella Professionals

Wella Professionals je premijska blagovna znamka lasne kozmetike, ki združuje ljudi z ljubeznijo in strastjo do popolnih las. Po skoraj 140 letih svojega obstoja ponuja Wella Professionals široko paleto prvovrstnih izdelkov, ki jih najdete v več kot 150 državah po svetu.

Blagovna znamka je po pravici lahko ponosna na celo vrsto lastnih patentov, o kakovosti izdelkov pa pričajo številne prestižne nagrade in zveneča imena svetovnih frizerjev, s katerimi sodeluje. Na področju barvanja je Wella Professionals številka ena na tržišču. Barve za lase Wella so vedno zagotovilo učinkovitosti, razkošja in kakovosti. Vredni pozornosti so tudi Wella šampon in balzam, Wella olje za lase ter zabavne in trendovske barve Wella Colour Fresh, ki se zlahka sperejo.

Spadate med tiste, ki jim kompromisi niso dovolj, ampak za svoje lase želijo le najboljšo nego? Potem so izdelki za lase Wella namenjeni prav vam. Doživite občutek lepih las.

Recenzija Wella Professionals Eimi Extra Volume