Wella Professionals Eimi Stay Essentiallak za lase rahla učvrstitev

Wella Professionals Eimi Stay Essential lak za lase rahla učvrstitev
Wella Professionals Eimi Stay Essential lak za lase rahla učvrstitev
300 ml

Koda: WLL2262 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis izdelka Wella Professionals Eimi Stay Essential
Lastnosti

Lak za lase Wella Professionals Eimi Stay Essential bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.

Lastnosti:

  • naravno utrjevanje
  • lasem daje vitalnost in sijaj
  • ščiti pred UV-sevanjem

Navodilo za uporabo:
Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 30 cm.

Lastnosti

Vrsta embalaže
pršilo
Konsistenca
pršilo
Učinek
Fiksacija, Sijaj in mehkoba, učvrstitev

O blagovni znamki Wella Professionals

Wella Professionals je premijska blagovna znamka lasne kozmetike, ki združuje ljudi z ljubeznijo in strastjo do popolnih las. Po skoraj 140 letih svojega obstoja ponuja Wella Professionals široko paleto prvovrstnih izdelkov, ki jih najdete v več kot 150 državah po svetu.

Blagovna znamka je po pravici lahko ponosna na celo vrsto lastnih patentov, o kakovosti izdelkov pa pričajo številne prestižne nagrade in zveneča imena svetovnih frizerjev, s katerimi sodeluje. Na področju barvanja je Wella Professionals številka ena na tržišču. Barve za lase Wella so vedno zagotovilo učinkovitosti, razkošja in kakovosti. Vredni pozornosti so tudi Wella šampon in balzam, Wella olje za lase ter zabavne in trendovske barve Wella Colour Fresh, ki se zlahka sperejo.

Spadate med tiste, ki jim kompromisi niso dovolj, ampak za svoje lase želijo le najboljšo nego? Potem so izdelki za lase Wella namenjeni prav vam. Doživite občutek lepih las.

Recenzija Wella Professionals Eimi Stay Essential