Wella Professionals Eimi Thermal Imagepršilo za toplotno oblikovanje las

Wella Professionals Eimi Thermal Image pršilo za toplotno oblikovanje las
Wella Professionals Eimi Thermal Image pršilo za toplotno oblikovanje las
Priporočena maloprodajna cena
13,50

Prihranite 39%
150 ml
8,30

Koda: WLL2254 | Na zalogi
1
DPD
torek 7. 4. 2020

Opis izdelka Wella Professionals Eimi Thermal Image
Lastnosti

Opis:
Wella Professionals Eimi Thermal Image pršilo za toplotno urejanje las je potrebno, če lase urejate s pomočjo vročine. Bodisi gre za sušilec, likalnik ali kodralnik, vse izrazito poškoduje strukturo las, če ni zaščitena. Učinkovite snovi lasem ponujajo potrebno zaščito in jih hkrati vlažijo in hranijo. Lasje so po urejanju s pomočjo vročine gladki, zelo mehki in nežni.

Učinki:

  • visoka zaščita proti vročini za do 220 °C
  • gladi lasna vlakna
  • lahka fiksacija št. 2

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na suhe lase pred toplotnim urejanjem.

Lastnosti

Vrsta embalaže
pršilo
Konsistenca
pršilo
Učinek
Zaščita pred vročino

O blagovni znamki Wella Professionals

Wella Professionals je premijska blagovna znamka lasne kozmetike, ki združuje ljudi z ljubeznijo in strastjo do popolnih las. Po skoraj 140 letih svojega obstoja ponuja Wella Professionals široko paleto prvovrstnih izdelkov, ki jih najdete v več kot 150 državah po svetu.

Blagovna znamka je po pravici lahko ponosna na celo vrsto lastnih patentov, o kakovosti izdelkov pa pričajo številne prestižne nagrade in zveneča imena svetovnih frizerjev, s katerimi sodeluje. Na področju barvanja je Wella Professionals številka ena na tržišču. Barve za lase Wella so vedno zagotovilo učinkovitosti, razkošja in kakovosti. Vredni pozornosti so tudi Wella šampon in balzam, Wella olje za lase ter zabavne in trendovske barve Wella Colour Fresh, ki se zlahka sperejo.

Spadate med tiste, ki jim kompromisi niso dovolj, ampak za svoje lase želijo le najboljšo nego? Potem so izdelki za lase Wella namenjeni prav vam. Doživite občutek lepih las.

Recenzija Wella Professionals Eimi Thermal Image

tracking pixel