Wella Professionals Illumina Colorbarva za lase

4×
Wella Professionals Illumina Color barva za lase
Wella Professionals Illumina Color barva za lase
12,00
odtenek 10/38 60 ml
Koda: WLL1473 | Na zalogi

Samo za profesionalno uporabo

1
DPD
torek 29. 9. 2020

Opis izdelka Wella Professionals Illumina Color
Lastnosti

Ali iščete popoln odtenek? Barva z lase Wella Professionals Illumina Color vsebuje patentirano tehnologijo, ki ščiti lasno kutikulu in ohranja njeno čisto prozornost. Upošteva bolj temne in bolj svetle predele las ter tako doseže naraven videz las.

Lastnosti:

  • lasem zagotavlja intenzivno barvo
  • zanesljivo prekrije 70 % sivih las
  • zagotavlja naraven videz barve
  • brez neželenih odsevov
  • lase naredi mehke in močne
  • lase ščiti pred poškodbami

Sestava:

  • tehnologija Microlight Wella Color – ščiti površino las

Navodilo za uporabo:
Barvo Illumina Color zmešajte z razvijalcem Welloxon Perfect 12 % za posvetlitev za 3 tone, 9 % za posvetlitev za 2 tona in 6 % za posvetlitev za 1 ton, za prekrivanje sivih in belih las ali pa za barvanje enakega ali temnejšega tona.

Lastnosti

Uporaba
Profesionalne barve za lase

O blagovni znamki Wella Professionals

Wella Professionals je premijska blagovna znamka lasne kozmetike, ki združuje ljudi z ljubeznijo in strastjo do popolnih las. Po skoraj 140 letih svojega obstoja ponuja Wella Professionals široko paleto prvovrstnih izdelkov, ki jih najdete v več kot 150 državah po svetu.

Blagovna znamka je po pravici lahko ponosna na celo vrsto lastnih patentov, o kakovosti izdelkov pa pričajo številne prestižne nagrade in zveneča imena svetovnih frizerjev, s katerimi sodeluje. Na področju barvanja je Wella Professionals številka ena na tržišču. Barve za lase Wella so vedno zagotovilo učinkovitosti, razkošja in kakovosti. Vredni pozornosti so tudi Wella šampon in balzam, Wella olje za lase ter zabavne in trendovske barve Wella Colour Fresh, ki se zlahka sperejo.

Spadate med tiste, ki jim kompromisi niso dovolj, ampak za svoje lase želijo le najboljšo nego? Potem so izdelki za lase Wella namenjeni prav vam. Doživite občutek lepih las.

Recenzija Wella Professionals Illumina Color4