• Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Wella Professionals Illumina Color
Lastnosti

Barva za lase Wella Professionals Illumina Color daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk.

Lastnosti:

  • zanesljivo barva lase
  • lase pušča zdrave in mehke na dotik

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na suhe, neoprane lase. Zmešajte v posodici z oksidacijsko emulzijo (ni priložena) in sledite navodilom. Samo za profesionalno uporabo.

Lastnosti

Uporaba
Profesionalne barve za lase

O blagovni znamki Wella Professionals

Wella Professionals je premijska blagovna znamka lasne kozmetike, ki združuje ljudi z ljubeznijo in strastjo do popolnih las. Po skoraj 140 letih svojega obstoja ponuja Wella Professionals široko paleto prvovrstnih izdelkov, ki jih najdete v več kot 150 državah po svetu.

Blagovna znamka je po pravici lahko ponosna na celo vrsto lastnih patentov, o kakovosti izdelkov pa pričajo številne prestižne nagrade in zveneča imena svetovnih frizerjev, s katerimi sodeluje. Na področju barvanja je Wella Professionals številka ena na tržišču. Barve za lase Wella so vedno zagotovilo učinkovitosti, razkošja in kakovosti. Vredni pozornosti so tudi Wella šampon in balzam, Wella olje za lase ter zabavne in trendovske barve Wella Colour Fresh, ki se zlahka sperejo.

Spadate med tiste, ki jim kompromisi niso dovolj, ampak za svoje lase želijo le najboljšo nego? Potem so izdelki za lase Wella namenjeni prav vam. Doživite občutek lepih las.

Recenzija Wella Professionals Illumina Color