Wella Professionals Koleston Perfect Pure Naturals
odtenek 5/07 60 ml | 9,31

Opis kozmetike Wella Professionals Koleston Perfect Pure Naturals

Opis:
Barva za lase Koleston Perfect Pure Naturals od blagovne znamke Wella Professionals je znana po svojih odličnih, intenzivnih in sijočih rezultatih po barvanju, in sicer zahvaljujoč svoji sestavi najvišje kakovosti. Unikatna paleta barv omogoči popolnoma razviti vašo ustvarjalnost in z njo enostavno ustvarite široko paleto odtenkov. Barva ima sinergični sistem, zahvaljujoč kateremu so vsi barvni komponenti usklajeni in sodelujejo med seboj.
Wella Professionals Koleston Perfect Pure Naturals prekrije 100 % belih/sivih las od korenin do konic. Vsebuje do 25 % zaščitnih snovi in lipidov, ki lase hkrati negujejo.
Za najboljše rezultate vedno uporabljajte barvo skupaj z razvijalcem Welloxon Perfect 6 %, 9 % in 12 %.

Navodilo za uporabo:
Uporabljajte rokavice. Las pred nanosom barve ne umivajte.

OPOZORILO
Ne uporabljajte kovinskih posod.

O blagovni znamki Wella Professionals

Kozmetika WELLA PROFESSIONALS | Wella je eden izmed največjih svetovnih distributerjev izdelkov za nego las že od leta 1880, ko je bila ustanovljena. Wella Professionals prinaša luksuzno kozmetiko za normalne in tanke barvane lase – linija izdelkov BRILLANCE, suhe in poškodovane lase – ENRICH in AGE proti staranju las. Rezultat so popolnoma gladki, prožni in močni lasje. Glavni poudarek je na kupca. Podjetje se ponaša s tem, da se kupec počuti dobro s svojimi zdravimi in sijočimi lasmi in spoštuje tudi ekološki vidik proizvodnje svojih izdelkov. Linije lasne kozmetike dopolnjujejo stiling izdelki, ki so razdeljeni glede na način nanašanja –  WET na vlažne lase, DRY na suhe lase in FINISH za končni učinek.