Wella Professionals Straighten Itza permanentno ravnanje las za normalne in odporne lase

Wella Professionals Straighten It za permanentno ravnanje las za normalne in odporne lase
Wella Professionals Straighten It za permanentno ravnanje las za normalne in odporne lase
200 ml

Koda: WLL1054 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis izdelka Wella Professionals Straighten It
Lastnosti

Straighten It        

Navodila za uporabo
Na voljo sta dve različici kolekcije Wella Professionals Straighten It:

  • Straighten It Mild
  • Straighten It Intense

Izberite ustrezno različico izdelka in čas, ki je potreben za učinkovanje v skladu z Vašo strukturo las:

tanki lasje
- kemično neobdelani- Intense: čas učinkovanjapribližno (brez ogrevanja): 15 min
- barvani/sprameni(do30 %) - Mild:čas učinkovanjapribližno (brez ogrevanja): 5 min
- kemično obdelani - Mild:čas učinkovanjapribližno (brez ogrevanja): 5 min

normalni lasje
- kemično neobdelani- Intense: čas učinkovanjapribližno (brez ogrevanja): 20 min
- barvani/sprameni(do30 %) - Mild:čas učinkovanjapribližno (brez ogrevanja): 10 min
- kemično obdelani - Mild:čas učinkovanjapribližno (brez ogrevanja): 10 min

Debeli lasje
- kemično neobdelani- Intense: čas učinkovanjapribližno (brez ogrevanja): 25 min
- barvani/sprameni(do30 %) - Mild:čas učinkovanjapribližno (brez ogrevanja): 15 min
- kemično obdelani - Mild:čas učinkovanjapribližno (brez ogrevanja): 15 min

Prvi tretma

1. Priprava:
Analiza las in izbira ustrezne različice (glej tabelo)
Wella Professionals Perm Pre-Treatment nanesemo na celotno lasišče: začnemo pri vratu, na pramene suhih las nanesemo izdelek in ga z glavnikom razporedimo vse do konic.

2. Ravnanje las:
V nekovinsko posodico izstisnemo ustrezno različico pripravka Straighten It in ga previdno nanesemo na pramene, debeline približno 1 cm, začnemo v razdalji približno 5 mm od glave. Izdelek razporedimo po laseh z glavnikom s širokimi zobci, vsak pramen počešemo le z eno potezo.

3. Čas učinkovanja (glej tabelo):
Med učinkovanjem pripravka lasje ne smejo biti pokriti. Prosimo, upoštevajte dejstvo, da začne pripravek učinkovati že med nanosom. Po izteku navedenega nakrajšega časa učinkovanja Vas prosimo, da preverite učinek na enem pramenu. Po izteku navedenega časa učinkovanja lase znova počešite s širokim glavnikom, nato temeljito izplahnite pripravek Straighten It Cream in lase posušite z brisačo.

4. Toplotno ravnanje las s pomočjo keramičnega likalnika za lase:
Enakomerno nanesite pripravek Wella Professionals Thermal na vlažne lase, pramen po pramen, nato lase posušite s sušilnikom za lase.

5. Ravnanje las s pomočjo likalnika:
Uporaba keramičnega likalnika za lase: začnite pri vratu, lase razporedite v pramene, široke približno 1 cm. Vsak pramen zravnajte z likalnikom približno en- do dvakrat.
Likalnika ne pustite delovati na enem mestu dlje kot 3 sekunde. Nastavitev temperature je odvisna od izbrane različice izdelka in od stanja las.

6. Nevtralizacija:
Napolnite aplikator s pripravkom Straighten It Neutraliser, količina naj bo enaka količini pripravka Straighten It Emulsion, ki ste ga uporabili v predhodnih korakih. Pripravek nanašajte previdno, pramen po pramen. Lase razčešite z glavnikom in pustite učinkovati 10 minut. Umijte lase s šamponom, nato jih temeljito izperite.

7. Končna nega:
Nanesite pripravek Wella Professionals Perm Post Treatment v vlažne lase, pustite učinkovati 3 do 5 minut in izperite.

OPOZORILO
Le za profesionalno uporabo. Hranite zunaj dosega otrok. Nosite ustrezne zaščitne rokavice. Preprečite stik pripravka z očmi. V primeru stika pripravka z očmi takoj izperite z obilo vode in poiščite zdravniško pomoč.
Pomembno
Straighten It ni priporočljiv za beljene lase, za lase z več kot 30 % pramenov in za zelo porozne lase. Na splošno lahko Straighten It nanašamo na lase, ki smo jih predhodno pobarvali z naravnimi barvami, vendar se je treba pred uporabo prepričati, da je bila barva na čisto naravni bazi in ni vsebovala kovinskih soli. Pod nobenim pogojem ne smemo nanašati pripravka Straighten It na lase, ki smo jih predhodno obdelali z alkalnim relaksantom, ki vsebuje natrijev hidroksid. To velja tudi za izdelke „brez natrijevega hidroksida“, ki vsebujejo kalijev hidroksid, litijev hidroksid ali gvanidin karbonat.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Učinek
glajenje las, ravnanje las

O blagovni znamki Wella Professionals

Wella Professionals je premijska blagovna znamka lasne kozmetike, ki združuje ljudi z ljubeznijo in strastjo do popolnih las. Po skoraj 140 letih svojega obstoja ponuja Wella Professionals široko paleto prvovrstnih izdelkov, ki jih najdete v več kot 150 državah po svetu.

Blagovna znamka je po pravici lahko ponosna na celo vrsto lastnih patentov, o kakovosti izdelkov pa pričajo številne prestižne nagrade in zveneča imena svetovnih frizerjev, s katerimi sodeluje. Na področju barvanja je Wella Professionals številka ena na tržišču. Barve za lase Wella so vedno zagotovilo učinkovitosti, razkošja in kakovosti. Vredni pozornosti so tudi Wella šampon in balzam, Wella olje za lase ter zabavne in trendovske barve Wella Colour Fresh, ki se zlahka sperejo.

Spadate med tiste, ki jim kompromisi niso dovolj, ampak za svoje lase želijo le najboljšo nego? Potem so izdelki za lase Wella namenjeni prav vam. Doživite občutek lepih las.

Recenzija Wella Professionals Straighten It