Wella Professionals Welloxon Perfectoksidacijska emulzija 12 % 40 vol.

Wella Professionals Welloxon Perfect oksidacijska emulzija 12 % 40 vol.
Wella Professionals Welloxon Perfect oksidacijska emulzija 12 % 40 vol.
12% 40 Vol. 1000 ml
12,10

Koda: WLL06212 | Na zalogi

Samo za profesionalno uporabo

1
DPD
ponedeljek 8. 6. 2020

Opis izdelka Wella Professionals Welloxon Perfect

Oksidacijska emulzija Wella Professionals Welloxon Perfect je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase.

Lastnosti:

  • deluje kot oksidant pri barvanju las
  • podaljšuje intenzivnost barve
  • pomaga pri enakomernem prekrivanju barve

Navodilo za uporabo:
Zmešajte v pravem razmerju z barvo za lase.

O blagovni znamki Wella Professionals

Wella Professionals je premijska blagovna znamka lasne kozmetike, ki združuje ljudi z ljubeznijo in strastjo do popolnih las. Po skoraj 140 letih svojega obstoja ponuja Wella Professionals široko paleto prvovrstnih izdelkov, ki jih najdete v več kot 150 državah po svetu.

Blagovna znamka je po pravici lahko ponosna na celo vrsto lastnih patentov, o kakovosti izdelkov pa pričajo številne prestižne nagrade in zveneča imena svetovnih frizerjev, s katerimi sodeluje. Na področju barvanja je Wella Professionals številka ena na tržišču. Barve za lase Wella so vedno zagotovilo učinkovitosti, razkošja in kakovosti. Vredni pozornosti so tudi Wella šampon in balzam, Wella olje za lase ter zabavne in trendovske barve Wella Colour Fresh, ki se zlahka sperejo.

Spadate med tiste, ki jim kompromisi niso dovolj, ampak za svoje lase želijo le najboljšo nego? Potem so izdelki za lase Wella namenjeni prav vam. Doživite občutek lepih las.

Recenzija Wella Professionals Welloxon Perfect