Wella Professionals Welloxon Perfect

oksidacijska emulzija

Wella Professionals Welloxon Perfect oksidacijska emulzija
Wella Professionals Welloxon Perfect oksidacijska emulzija
Wella Professionals Welloxon Perfect oksidacijska emulzija
Koda: WLL0251 | Več kot 20 kosov na zalogi

Samo za profesionalno uporabo

kos
DPD
petek 26. 4. 2019
Wella Professionals Welloxon Perfect
(12% 40 Vol) 1000 ml | 10,40

Opis kozmetike Wella Professionals Welloxon PerfectOpis:

Wella Professionals Welloxon Perfect oksidacijska emulzija je ekstra kremasta oksidacijska krema za vse tipe las. Barve Wella so pri uporabi oksidacijske emulzije še bolj sijoče, nanos je bolj točen in končen rezultat dolgo obstojen. Wella Professionals Welloxon Perfect oksidacijska emulzija je primerna za uporabo z barvami Wella Koleston Perfect, Blondor ali Magma. Pri vseh odtenkih pomaga doseči enakomerno prekritje in poudariti intenzivnost barve. Rezultat je profesionalna barva, polna sijaja.

Učinki:

  • pomaga doseči enakomerno prekritje
  • poudarja končni rezultat
  • podaljša intenzivnost barve

Tip las:

Namenjena je za vse tipe las.

Navodilo za uporabo:

Izdelek zmešajte v določenem razmerju z barvo za lase. Nanašajte s pomočjo zaščitnih rokavic. Izognite se stiku z očmi. Madeže na oblačilih in na koži takoj sperite. Ne uporabljajte za lase, ki so bili prej barvani z barvami, ki vsebujejo kovine. Za mešanje ne uporabljajte kovinskih posodic. Temeljito sperite.

O blagovni znamki Wella Professionals

Wella Professionals je premijska blagovna znamka lasne kozmetike, ki združuje ljudi z ljubeznijo in strastjo do popolnih las. Po skoraj 140 letih svojega obstoja ponuja Wella Professionals široko paleto prvovrstnih izdelkov, ki jih najdete v več kot 150 državah po svetu.

Blagovna znamka je po pravici lahko ponosna na celo vrsto lastnih patentov, o kakovosti izdelkov pa pričajo številne prestižne nagrade in zveneča imena svetovnih frizerjev, s katerimi sodeluje. Na področju barvanja je Wella Professionals številka ena na tržišču. Barve za lase Wella so vedno zagotovilo učinkovitosti, razkošja in kakovosti. Vredni pozornosti so tudi Wella šampon in balzam, Wella olje za lase ter zabavne in trendovske barve Wella Colour Fresh, ki se zlahka sperejo.

Spadate med tiste, ki jim kompromisi niso dovolj, ampak za svoje lase želijo le najboljšo nego? Potem so izdelki za lase Wella namenjeni prav vam. Doživite občutek lepih las.