Wilkinson Sword Extra 2 Beauty

brivnik za enkratno uporabo za ženske

Wilkinson Sword Extra 2  Beauty brivnik za enkratno uporabo za ženske
Wilkinson Sword Extra 2  Beauty brivnik za enkratno uporabo za ženske
15 kos
4,90

Koda: SWO0094 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Wilkinson Sword Extra 2 Beauty
15 kos | 4,90

Opis izdelka Wilkinson Sword Extra 2 Beauty

Brivnik Wilkinson Sword Extra 2 Beauty vaši koži zagotavlja popolnoma gladko britje.

Lastnosti:

  • strojček je opremljen z vlažilnim trakom

Navodilo za uporabo:
Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.

Lastnosti

Aktivne snovi
aloja vera

O blagovni znamki Wilkinson SwordZačetek blagovne znamke Wilkinson Swords sega do leta 1898, ko se je hladno orožje spremenilo v britvico, predhodnico današnjega brivnika. Od tega leta se je začela dolga pot razvoja brivnikov in novih tehnologij, ki so moškim in kasneje tudi ženskam olajšali osebno higieno. Leta 1971 je podjetje uvedlo na trg prvo orodje, ki je imelo rezilo trdno vpeto v plastičnem etuiju in zaradi tega je bilo bolj varno. Leta 1994 je blagovna znamka predstavila prvi brivnik za ženske, ki jih je ščitil pred poškodovanjem.

Leto za letom je podjetje predstavljalo številne druge novosti, kot je na primer sistem rezil pri moških in ženskih brivnikih, uvedbo titanskih rezil, sisteme za britje za moške in ženske za enkratno uporabo ali različno kombinirane brivnike. Leta 2010 je Wilkinson Sword uvedel na trg revolucionarno nego za britje z vlažilnim trakom, ki kožo vlaži med britjem.

Danes je podjetje lider na svetovnem trgu in številne ženske in moški si ne znajo brez brivnikov Wilkinson predstaviti življenja. Uporabite brivnike, ki imajo visoko učinkovitost in so nežni do kože!