Wilkinson Sword Hydro Silk

brivnik za ženske

Wilkinson Sword Hydro Silk brivnik za ženske
Wilkinson Sword Hydro Silk brivnik za ženske
2 kos
7,90

Koda: SWO01930 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 28. 5. 2019
Wilkinson Sword Hydro Silk
2 kos | 7,90

Opis kozmetike Wilkinson Sword Hydro Silk

Brivnik Wilkinson Sword Hydro Silk vaši koži zagotavlja popolnoma gladko britje.

Lastnosti:

  • strojček je opremljen z vlažilnim trakom
  • brije podpazduhe, noge in intimne dele
  • glava strojčka je zamenljiva
  • ne draži kože
  • enostavno rokovanje

Navodilo za uporabo:
Brivno glavo zamenjajte za novo, ko se vlažilni trakovi obrabijo ali rezila postanejo topa.

O blagovni znamki Wilkinson SwordZačetek blagovne znamke Wilkinson Swords sega do leta 1898, ko se je hladno orožje spremenilo v britvico, predhodnico današnjega brivnika. Od tega leta se je začela dolga pot razvoja brivnikov in novih tehnologij, ki so moškim in kasneje tudi ženskam olajšali osebno higieno. Leta 1971 je podjetje uvedlo na trg prvo orodje, ki je imelo rezilo trdno vpeto v plastičnem etuiju in zaradi tega je bilo bolj varno. Leta 1994 je blagovna znamka predstavila prvi brivnik za ženske, ki jih je ščitil pred poškodovanjem.

Leto za letom je podjetje predstavljalo številne druge novosti, kot je na primer sistem rezil pri moških in ženskih brivnikih, uvedbo titanskih rezil, sisteme za britje za moške in ženske za enkratno uporabo ali različno kombinirane brivnike. Leta 2010 je Wilkinson Sword uvedel na trg revolucionarno nego za britje z vlažilnim trakom, ki kožo vlaži med britjem.

Danes je podjetje lider na svetovnem trgu in številne ženske in moški si ne znajo brez brivnikov Wilkinson predstaviti življenja. Uporabite brivnike, ki imajo visoko učinkovitost in so nežni do kože!