Wilkinson Sword Intuition Dry Skin

brivnik

Wilkinson Sword Intuition Dry Skin brivnik
brivnik
8,90

Koda: SWO0021 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek 27. 5. 2019
Wilkinson Sword Intuition Dry Skin
brivnik | 8,90

Opis kozmetike Wilkinson Sword Intuition Dry Skin

Brivnik Wilkinson Sword Intuition Dry Skin vaši koži zagotavlja popolnoma gladko britje.

Lastnosti:

  • brije hitro in preprosto
  • ne draži kože
  • zagotavlja temeljito britje in natančne rezultate
  • enostavno rokovanje

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

O blagovni znamki Wilkinson SwordZačetek blagovne znamke Wilkinson Swords sega do leta 1898, ko se je hladno orožje spremenilo v britvico, predhodnico današnjega brivnika. Od tega leta se je začela dolga pot razvoja brivnikov in novih tehnologij, ki so moškim in kasneje tudi ženskam olajšali osebno higieno. Leta 1971 je podjetje uvedlo na trg prvo orodje, ki je imelo rezilo trdno vpeto v plastičnem etuiju in zaradi tega je bilo bolj varno. Leta 1994 je blagovna znamka predstavila prvi brivnik za ženske, ki jih je ščitil pred poškodovanjem.

Leto za letom je podjetje predstavljalo številne druge novosti, kot je na primer sistem rezil pri moških in ženskih brivnikih, uvedbo titanskih rezil, sisteme za britje za moške in ženske za enkratno uporabo ali različno kombinirane brivnike. Leta 2010 je Wilkinson Sword uvedel na trg revolucionarno nego za britje z vlažilnim trakom, ki kožo vlaži med britjem.

Danes je podjetje lider na svetovnem trgu in številne ženske in moški si ne znajo brez brivnikov Wilkinson predstaviti življenja. Uporabite brivnike, ki imajo visoko učinkovitost in so nežni do kože!