Wilkinson Sword Intuition f.a.b.nadomestne britvice

Wilkinson Sword Intuition f.a.b. nadomestne britvice 3 kos
Wilkinson Sword Intuition f.a.b. nadomestne britvice 3 kos
3 kos
11,90

Koda: SWO01944 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Wilkinson Sword Intuition f.a.b. nadomestne britvice 3 kos
| 1 kos | 11,90
Darilo za vas
Ob nakupu nad 50 € lahko v košarici izberete izmed 12 odličnih izdelkov.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
četrtek 19. 9. 2019

Opis izdelka Wilkinson Sword Intuition f.a.b.

Nadomestne britvice Wilkinson Sword Intuition f.a.b. enostavno in hitro dopolnijo vaš aparat za britje, ki bo v trenutku kot nov.

Lastnosti:

  • enostavna menjava brivnih glav
  • britvice zagotavljajo gladko britje
  • prožno se prilagodi vsaki krivini

Navodilo za uporabo:
Brivno glavo zamenjajte za novo, ko se obrabijo ali otopijo rezila.

O blagovni znamki Wilkinson SwordZačetek blagovne znamke Wilkinson Swords sega do leta 1898, ko se je hladno orožje spremenilo v britvico, predhodnico današnjega brivnika. Od tega leta se je začela dolga pot razvoja brivnikov in novih tehnologij, ki so moškim in kasneje tudi ženskam olajšali osebno higieno. Leta 1971 je podjetje uvedlo na trg prvo orodje, ki je imelo rezilo trdno vpeto v plastičnem etuiju in zaradi tega je bilo bolj varno. Leta 1994 je blagovna znamka predstavila prvi brivnik za ženske, ki jih je ščitil pred poškodovanjem.

Leto za letom je podjetje predstavljalo številne druge novosti, kot je na primer sistem rezil pri moških in ženskih brivnikih, uvedbo titanskih rezil, sisteme za britje za moške in ženske za enkratno uporabo ali različno kombinirane brivnike. Leta 2010 je Wilkinson Sword uvedel na trg revolucionarno nego za britje z vlažilnim trakom, ki kožo vlaži med britjem.

Danes je podjetje lider na svetovnem trgu in številne ženske in moški si ne znajo brez brivnikov Wilkinson predstaviti življenja. Uporabite brivnike, ki imajo visoko učinkovitost in so nežni do kože!

Recenzija Wilkinson Sword Intuition f.a.b.