Wilkinson Sword Manicure

pilica za nohte

Wilkinson Sword Manicure pilica za nohte
pilica za nohte
3,90

Koda: SWO0108 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek 23. 5. 2019
Wilkinson Sword Manicure
pilica za nohte | 3,90

Opis kozmetike Wilkinson Sword Manicure

Pilica Wilkinson Sword Manicure vašim nohtom zagotavlja popolno obliko. Vedno bodo lepo urejeni in brez kakršnihkoli nepravilnosti.

Lastnosti:

  • oblikuje in krajša nohte
  • pili natančno in enakomerno
  • površina pilice ima dolgo življenjsko dobo

Navodilo za uporabo:
Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer. Po uporabi sperite z vodo.

O blagovni znamki Wilkinson SwordZačetek blagovne znamke Wilkinson Swords sega do leta 1898, ko se je hladno orožje spremenilo v britvico, predhodnico današnjega brivnika. Od tega leta se je začela dolga pot razvoja brivnikov in novih tehnologij, ki so moškim in kasneje tudi ženskam olajšali osebno higieno. Leta 1971 je podjetje uvedlo na trg prvo orodje, ki je imelo rezilo trdno vpeto v plastičnem etuiju in zaradi tega je bilo bolj varno. Leta 1994 je blagovna znamka predstavila prvi brivnik za ženske, ki jih je ščitil pred poškodovanjem.

Leto za letom je podjetje predstavljalo številne druge novosti, kot je na primer sistem rezil pri moških in ženskih brivnikih, uvedbo titanskih rezil, sisteme za britje za moške in ženske za enkratno uporabo ali različno kombinirane brivnike. Leta 2010 je Wilkinson Sword uvedel na trg revolucionarno nego za britje z vlažilnim trakom, ki kožo vlaži med britjem.

Danes je podjetje lider na svetovnem trgu in številne ženske in moški si ne znajo brez brivnikov Wilkinson predstaviti življenja. Uporabite brivnike, ki imajo visoko učinkovitost in so nežni do kože!