Wilkinson Sword Manicureščipalec za nohte

Wilkinson Sword Manicure ščipalec za nohte
Wilkinson Sword Manicure ščipalec za nohte
ščipalec za nohte
3,90

Koda: SWO0103 | Na zalogi
1
DPD
torek 2. 6. 2020

Opis izdelka Wilkinson Sword Manicure

Izdelek Wilkinson Sword Manicure zagotavlja popolno urejene in lepe nohte.

Lastnosti:

  • skrbno striže nohte
  • zaradi enostavne uporabe boste dosegli hitre in natančne rezultate

Navodilo za uporabo:
Dvignite vrtljiv zgornji vzvod in položite noht med rezili klešč. Začnite na eni strani nohta in nadaljujte v isti smeri, da ga odstranite.

O blagovni znamki Wilkinson SwordZačetek blagovne znamke Wilkinson Swords sega do leta 1898, ko se je hladno orožje spremenilo v britvico, predhodnico današnjega brivnika. Od tega leta se je začela dolga pot razvoja brivnikov in novih tehnologij, ki so moškim in kasneje tudi ženskam olajšali osebno higieno. Leta 1971 je podjetje uvedlo na trg prvo orodje, ki je imelo rezilo trdno vpeto v plastičnem etuiju in zaradi tega je bilo bolj varno. Leta 1994 je blagovna znamka predstavila prvi brivnik za ženske, ki jih je ščitil pred poškodovanjem.

Leto za letom je podjetje predstavljalo številne druge novosti, kot je na primer sistem rezil pri moških in ženskih brivnikih, uvedbo titanskih rezil, sisteme za britje za moške in ženske za enkratno uporabo ali različno kombinirane brivnike. Leta 2010 je Wilkinson Sword uvedel na trg revolucionarno nego za britje z vlažilnim trakom, ki kožo vlaži med britjem.

Danes je podjetje lider na svetovnem trgu in številne ženske in moški si ne znajo brez brivnikov Wilkinson predstaviti življenja. Uporabite brivnike, ki imajo visoko učinkovitost in so nežni do kože!

Recenzija Wilkinson Sword Manicure