Wilkinson Sword Premium Collectionmilo za britje

Wilkinson Sword Premium Collection milo za britje
Wilkinson Sword Premium Collection milo za britje
125 g
4,90

Koda: SWO01941 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis izdelka Wilkinson Sword Premium Collection
Lastnosti

Izdelek za britje Wilkinson Sword Premium Collection zagotavlja popolnoma nemoten postopek pri vašem ritualu britja.

Lastnosti:

  • gladko britje po tradicionalni metodi
  • olajša drsenje brivnika po koži

Navodilo za uporabo:
Čopič namočite v vročo vodo in nato s krožnimi gibi zmešajte milo za britje, spenite in nanesite na obraz. Po britju temeljito umijte.

Lastnosti

Konsistenca
milo
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Wilkinson SwordZačetek blagovne znamke Wilkinson Swords sega do leta 1898, ko se je hladno orožje spremenilo v britvico, predhodnico današnjega brivnika. Od tega leta se je začela dolga pot razvoja brivnikov in novih tehnologij, ki so moškim in kasneje tudi ženskam olajšali osebno higieno. Leta 1971 je podjetje uvedlo na trg prvo orodje, ki je imelo rezilo trdno vpeto v plastičnem etuiju in zaradi tega je bilo bolj varno. Leta 1994 je blagovna znamka predstavila prvi brivnik za ženske, ki jih je ščitil pred poškodovanjem.

Leto za letom je podjetje predstavljalo številne druge novosti, kot je na primer sistem rezil pri moških in ženskih brivnikih, uvedbo titanskih rezil, sisteme za britje za moške in ženske za enkratno uporabo ali različno kombinirane brivnike. Leta 2010 je Wilkinson Sword uvedel na trg revolucionarno nego za britje z vlažilnim trakom, ki kožo vlaži med britjem.

Danes je podjetje lider na svetovnem trgu in številne ženske in moški si ne znajo brez brivnikov Wilkinson predstaviti življenja. Uporabite brivnike, ki imajo visoko učinkovitost in so nežni do kože!

Recenzija Wilkinson Sword Premium Collection