Wilkinson Sword Xtreme 3 Duo Comfort

brivniki za enkratno uporabo 8 ks

Wilkinson Sword Xtreme 3 Duo Comfort brivniki za enkratno uporabo 8 ks
Wilkinson Sword Xtreme 3 Duo Comfort brivniki za enkratno uporabo 8 ks
8 kos
8,90

Koda: SWO0161 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici potovalni set za kozmetiko ali olje za sončenje brezplačno ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
petek 19. 7. 2019
Wilkinson Sword Xtreme 3 Duo Comfort
8 kos | 8,90

Opis izdelka Wilkinson Sword Xtreme 3 Duo Comfort

Brivnik Wilkinson Sword Xtreme 3 Duo Comfort vaši koži zagotavlja popolnoma gladko britje.

Lastnosti:

  • prilagaja se obliki telesa
  • strojček je opremljen z vlažilnim trakom
  • zagotavlja temeljito britje in natančne rezultate

Navodilo za uporabo:
Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi. Brivno glavo zamenjajte za novo, ko se vlažilni trakovi obrabijo ali rezila postanejo topa. Ravnajte se po priloženih navodilih.

O blagovni znamki Wilkinson SwordZačetek blagovne znamke Wilkinson Swords sega do leta 1898, ko se je hladno orožje spremenilo v britvico, predhodnico današnjega brivnika. Od tega leta se je začela dolga pot razvoja brivnikov in novih tehnologij, ki so moškim in kasneje tudi ženskam olajšali osebno higieno. Leta 1971 je podjetje uvedlo na trg prvo orodje, ki je imelo rezilo trdno vpeto v plastičnem etuiju in zaradi tega je bilo bolj varno. Leta 1994 je blagovna znamka predstavila prvi brivnik za ženske, ki jih je ščitil pred poškodovanjem.

Leto za letom je podjetje predstavljalo številne druge novosti, kot je na primer sistem rezil pri moških in ženskih brivnikih, uvedbo titanskih rezil, sisteme za britje za moške in ženske za enkratno uporabo ali različno kombinirane brivnike. Leta 2010 je Wilkinson Sword uvedel na trg revolucionarno nego za britje z vlažilnim trakom, ki kožo vlaži med britjem.

Danes je podjetje lider na svetovnem trgu in številne ženske in moški si ne znajo brez brivnikov Wilkinson predstaviti življenja. Uporabite brivnike, ki imajo visoko učinkovitost in so nežni do kože!