Wilkinson Sword Xtreme 3 Sensitivebrivniki za enkratno uporabo

Wilkinson Sword Xtreme 3 Sensitive brivniki za enkratno uporabo
Wilkinson Sword Xtreme 3 Sensitive brivniki za enkratno uporabo
6 kos
4,30

Koda: SWO0080 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 2. 4. 2020

Opis izdelka Wilkinson Sword Xtreme 3 Sensitive
Lastnosti

Brivnik Wilkinson Sword Xtreme 3 Sensitive je najbolj enostaven način za gladek obraz.

Lastnosti:

  • nihalna brivna glava
  • 100-% gladko britje
  • enostavno spiranje in vzdrževanje
  • vlažilni trak

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Lastnosti

Aktivne snovi
aloja vera

O blagovni znamki Wilkinson SwordZačetek blagovne znamke Wilkinson Swords sega do leta 1898, ko se je hladno orožje spremenilo v britvico, predhodnico današnjega brivnika. Od tega leta se je začela dolga pot razvoja brivnikov in novih tehnologij, ki so moškim in kasneje tudi ženskam olajšali osebno higieno. Leta 1971 je podjetje uvedlo na trg prvo orodje, ki je imelo rezilo trdno vpeto v plastičnem etuiju in zaradi tega je bilo bolj varno. Leta 1994 je blagovna znamka predstavila prvi brivnik za ženske, ki jih je ščitil pred poškodovanjem.

Leto za letom je podjetje predstavljalo številne druge novosti, kot je na primer sistem rezil pri moških in ženskih brivnikih, uvedbo titanskih rezil, sisteme za britje za moške in ženske za enkratno uporabo ali različno kombinirane brivnike. Leta 2010 je Wilkinson Sword uvedel na trg revolucionarno nego za britje z vlažilnim trakom, ki kožo vlaži med britjem.

Danes je podjetje lider na svetovnem trgu in številne ženske in moški si ne znajo brez brivnikov Wilkinson predstaviti življenja. Uporabite brivnike, ki imajo visoko učinkovitost in so nežni do kože!

Recenzija Wilkinson Sword Xtreme 3 Sensitive