Woodwick Black Cherryaroma difuzor s polnilom

Woodwick Black Cherry aroma difuzor s polnilom
Woodwick Black Cherry aroma difuzor s polnilom
Razprodaja
Priporočena maloprodajna cena
23,90

Prihranite 41%
89 ml
14,10

Koda: WDW00398 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis parfuma Woodwick Black Cherry
Sestava

Aroma difuzor Woodwick Black Cherry prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.

Lastnosti:

  • sadna dišava
  • sladka aroma

Navodilo za uporabo:
Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
češnja, mandelj
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
češnja, cimet
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
sladka češnja
Vrsta dišave za dom
sladka, sadna
Vrsta aroma difuzorja
paličast

O blagovni znamki Woodwick

Luksuzne dišavne sveče Woodwick bodo vaš dom ogrele, ga naredile bolj udobnega in še razveselile dušo. Nezamenljivo prasketanje njihovega edinstvenega lesenega stenja ustvarja efekt gorečega kamina in vas tako v trenutku ponese v zasneženo gorsko kočo in pričara pravo vzdušje. Privoščite vsem svojim čutom zares intenzivno doživetje.

Vsaka sveča Woodwick z lesenim stenjem skriva nekaj medsebojno popolnoma usklajenih dišavnih esenc. Posamezne sestavine se skupaj prepletajo v polno, harmonično aromo, ki čudovito odišavi celoten prostor. Kakovosten parafin je za povrh obogaten s sojinim voskom, ki podaljšuje čas gorenja sveče in je biološko razgradljiv.

Pristne dišavne sestave, značilno prasketanje in prefinjen dizajn sveč osrečujejo ljubitelje dodatkov za dom že od leta 2006. Vizualno doživetje še povečuje lesen pokrovček, ki služi tudi kot podstavek, ter organske oblike posodic iz ročno pihanega stekla. Sveče Woodwick povznesejo interier vsakega doma in vam zagotovijo mnogo izjemnih trenutkov.

Recenzija Woodwick Black Cherry