Woodwick Coconut

vosek za aroma lučko 22,7 g

Woodwick Coconut vosek za aroma lučko  22,7 g
Woodwick Coconut vosek za aroma lučko  22,7 g
Woodwick Coconut vosek za aroma lučko  22,7 g
vosek za aroma lučko 22,7 g
1,99

Koda: WDW0009 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
petek, 21. 9. 2018
Woodwick Coconut
vosek za aroma lučko 22,7 g | 1,99

Opis parfuma Woodwick Coconut

Vosek za v aromatične svetilke Woodwick Coconut je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.

Lastnosti:

  • sladka aroma

Navodilo za uporabo:
Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.

O blagovni znamki WoodwickAmeriška blagovna znamka WoodWick prinaša vsem ljubiteljem udobnega bivanja ekskluzivne dišeče sveče, ki jih izdelujejo ročno iz visoko kakovostnih voskov z dodatkom sojinega voska. Ta vosek gori za do polovico dlje kot parafin in je biološko razgradljiv.

Sveče vsebujejo luksuzna esencialna olja in njihov lesni stenj oddaja zvoke prasketajočega ognja v kaminu. Če želite prvovrstne sveče z dolgim časom gorenja, je WoodWick prava izbira.

Sveče imajo zanimiv dizajn in vosek je vložen v stekleni embalaži iz ročno pihanega stekla. Lesen pokrovček služi hkrati kot podstavek in ščiti površino pohištva med gorenjem sveče.

Menu