Woodwick Denim

dišeča sveča 453,6 g Hearthwick

Woodwick Denim dišeča sveča  453,6 g Hearthwick
Woodwick Denim dišeča sveča  453,6 g Hearthwick
Woodwick Denim dišeča sveča  453,6 g Hearthwick
dišeča sveča 453,6 g Hearthwick
23,99

Koda: WDW0028 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
petek, 21. 9. 2018
Woodwick Denim
dišeča sveča 453,6 g Hearthwick | 23,99

Opis parfuma Woodwick Denim

Dišeča svečka Woodwick Denim čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

Sestava

Sestava
denim, lesne note, mošus, usnje

O blagovni znamki WoodwickAmeriška blagovna znamka WoodWick prinaša vsem ljubiteljem udobnega bivanja ekskluzivne dišeče sveče, ki jih izdelujejo ročno iz visoko kakovostnih voskov z dodatkom sojinega voska. Ta vosek gori za do polovico dlje kot parafin in je biološko razgradljiv.

Sveče vsebujejo luksuzna esencialna olja in njihov lesni stenj oddaja zvoke prasketajočega ognja v kaminu. Če želite prvovrstne sveče z dolgim časom gorenja, je WoodWick prava izbira.

Sveče imajo zanimiv dizajn in vosek je vložen v stekleni embalaži iz ročno pihanega stekla. Lesen pokrovček služi hkrati kot podstavek in ščiti površino pohištva med gorenjem sveče.

Menu