Woodwick Fig

dišeča sveča 609,5 g velika

Woodwick Fig dišeča sveča  609,5 g velika
Woodwick Fig dišeča sveča  609,5 g velika
Woodwick Fig dišeča sveča  609,5 g velika
609,5 g
24,57

Koda: WDW0098 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
petek, 21. 9. 2018
Woodwick Fig
609,5 g | 24,57

Opis parfuma Woodwick Fig

Dišeča svečka Woodwick Fig čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • sadna dišava

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

Sestava

Bazne note
ribez
Srčne note
mošus, pačuli
Zgornje note
figa, zelene note

O blagovni znamki WoodwickAmeriška blagovna znamka WoodWick prinaša vsem ljubiteljem udobnega bivanja ekskluzivne dišeče sveče, ki jih izdelujejo ročno iz visoko kakovostnih voskov z dodatkom sojinega voska. Ta vosek gori za do polovico dlje kot parafin in je biološko razgradljiv.

Sveče vsebujejo luksuzna esencialna olja in njihov lesni stenj oddaja zvoke prasketajočega ognja v kaminu. Če želite prvovrstne sveče z dolgim časom gorenja, je WoodWick prava izbira.

Sveče imajo zanimiv dizajn in vosek je vložen v stekleni embalaži iz ročno pihanega stekla. Lesen pokrovček služi hkrati kot podstavek in ščiti površino pohištva med gorenjem sveče.

Menu