WoodwickFig Leaf & Tuberose votivna sveča z lesenim stenjem

Woodwick Fig Leaf & Tuberose votivna sveča z lesenim stenjem
Woodwick Fig Leaf & Tuberose votivna sveča z lesenim stenjem
31 g
3,90

Koda: WDW00267 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 21. 10. 2021

Opis Woodwick Fig Leaf & Tuberose
Sestava

Votivna svečka Woodwick Fig Leaf & Tuberose čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • sadna dišava
  • cvetlična dišava
  • zeliščna aroma
  • lesna dišava
  • pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje

Sestava:

  • z vsebnostjo eteričnih olj
  • leseni stenj

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
grenivka, list fige, evkalipt
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
tuberoza, žajbelj, gardenija
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
jantar, les gvajaka, vetiver, cedra
Vrsta dišave za dom
cvetlična
Vrsta stenja
lesen
Število stenjev
1
Vrsta voska
drugi

O blagovni znamki Woodwick

Luksuzne dišavne sveče Woodwick bodo vaš dom ogrele, ga naredile bolj udobnega in še razveselile dušo. Nezamenljivo prasketanje njihovega edinstvenega lesenega stenja ustvarja efekt gorečega kamina in vas tako v trenutku ponese v zasneženo gorsko kočo in pričara pravo vzdušje. Privoščite vsem svojim čutom zares intenzivno doživetje.

Vsaka sveča Woodwick z lesenim stenjem skriva nekaj medsebojno popolnoma usklajenih dišavnih esenc. Posamezne sestavine se skupaj prepletajo v polno, harmonično aromo, ki čudovito odišavi celoten prostor. Kakovosten parafin je za povrh obogaten s sojinim voskom, ki podaljšuje čas gorenja sveče in je biološko razgradljiv.

Pristne dišavne sestave, značilno prasketanje in prefinjen dizajn sveč osrečujejo ljubitelje dodatkov za dom že od leta 2006. Vizualno doživetje še povečuje lesen pokrovček, ki služi tudi kot podstavek, ter organske oblike posodic iz ročno pihanega stekla. Sveče Woodwick povznesejo interier vsakega doma in vam zagotovijo mnogo izjemnih trenutkov.

Recenzija Woodwick Fig Leaf & Tuberose