Woodwick Lemongrass & Lilyvotivna sveča z lesenim stenjem

Woodwick Lemongrass & Lily votivna sveča z lesenim stenjem
Woodwick Lemongrass & Lily votivna sveča z lesenim stenjem
31 g
3,90

Koda: WDW00283 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
petek 29. 5. 2020

Opis parfuma Woodwick Lemongrass & Lily
Sestava

Votivna svečka Woodwick Lemongrass & Lily čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • citrusna dišava
  • cvetlična dišava

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

Sestava

Sestava
grenivka, limonina trava, lilija, limona
Vrsta dišave za dom
citrusna, cvetlična
Vrsta stenja
lesen

O blagovni znamki Woodwick

Luksuzne dišavne sveče Woodwick bodo vaš dom ogrele, ga naredile bolj udobnega in še razveselile dušo. Nezamenljivo prasketanje njihovega edinstvenega lesenega stenja ustvarja efekt gorečega kamina in vas tako v trenutku ponese v zasneženo gorsko kočo in pričara pravo vzdušje. Privoščite vsem svojim čutom zares intenzivno doživetje.

Vsaka sveča Woodwick z lesenim stenjem skriva nekaj medsebojno popolnoma usklajenih dišavnih esenc. Posamezne sestavine se skupaj prepletajo v polno, harmonično aromo, ki čudovito odišavi celoten prostor. Kakovosten parafin je za povrh obogaten s sojinim voskom, ki podaljšuje čas gorenja sveče in je biološko razgradljiv.

Pristne dišavne sestave, značilno prasketanje in prefinjen dizajn sveč osrečujejo ljubitelje dodatkov za dom že od leta 2006. Vizualno doživetje še povečuje lesen pokrovček, ki služi tudi kot podstavek, ter organske oblike posodic iz ročno pihanega stekla. Sveče Woodwick povznesejo interier vsakega doma in vam zagotovijo mnogo izjemnih trenutkov.

Recenzija Woodwick Lemongrass & Lily