Woodwick Lime Bergamot

vosek za aroma lučko 22,7 g

Woodwick Lime Bergamot vosek za aroma lučko  22,7 g
Woodwick Lime Bergamot vosek za aroma lučko  22,7 g
Woodwick Lime Bergamot vosek za aroma lučko  22,7 g
vosek za aroma lučko 22,7 g
1,99

Koda: WDW0125 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 27. 9. 2018
Woodwick Lime Bergamot
vosek za aroma lučko 22,7 g | 1,99

Opis parfuma Woodwick Lime Bergamot

Vosek za v aromatične svetilke Woodwick Lime Bergamot je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.

Lastnosti:

  • sveža dišava
  • sadna dišava

Navodilo za uporabo:
Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.

O blagovni znamki WoodwickAmeriška blagovna znamka WoodWick prinaša vsem ljubiteljem udobnega bivanja ekskluzivne dišeče sveče, ki jih izdelujejo ročno iz visoko kakovostnih voskov z dodatkom sojinega voska. Ta vosek gori za do polovico dlje kot parafin in je biološko razgradljiv.

Sveče vsebujejo luksuzna esencialna olja in njihov lesni stenj oddaja zvoke prasketajočega ognja v kaminu. Če želite prvovrstne sveče z dolgim časom gorenja, je WoodWick prava izbira.

Sveče imajo zanimiv dizajn in vosek je vložen v stekleni embalaži iz ročno pihanega stekla. Lesen pokrovček služi hkrati kot podstavek in ščiti površino pohištva med gorenjem sveče.

Menu