WoodwickTrilogy Island Getaway dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick)

Woodwick Trilogy Island Getaway dišeča sveča  z lesenim stenjem (hearthwick)
Woodwick Trilogy Island Getaway dišeča sveča  z lesenim stenjem (hearthwick)
Brezplačna dostava
453.6 g
36,90

Koda: WDW00367 | Na zalogi

Coastal Sunset + Seaside Mimosa + Island Coconut

1
DPD
četrtek 21. 10. 2021

Opis Woodwick Trilogy Island Getaway
Sestava

Dišeča svečka Woodwick Trilogy Island Getaway čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • sladka aroma
  • gurmanska dišava
  • sadna dišava
  • pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje

Sestava:

  • z vsebnostjo sojinega voska

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.

Sestava

Vrsta dišave za dom
sladka, sadna, gurmanska
Vrsta stenja
lesen
Število stenjev
1
Vrsta voska
drugi
Material
steklo

O blagovni znamki Woodwick

Luksuzne dišavne sveče Woodwick bodo vaš dom ogrele, ga naredile bolj udobnega in še razveselile dušo. Nezamenljivo prasketanje njihovega edinstvenega lesenega stenja ustvarja efekt gorečega kamina in vas tako v trenutku ponese v zasneženo gorsko kočo in pričara pravo vzdušje. Privoščite vsem svojim čutom zares intenzivno doživetje.

Vsaka sveča Woodwick z lesenim stenjem skriva nekaj medsebojno popolnoma usklajenih dišavnih esenc. Posamezne sestavine se skupaj prepletajo v polno, harmonično aromo, ki čudovito odišavi celoten prostor. Kakovosten parafin je za povrh obogaten s sojinim voskom, ki podaljšuje čas gorenja sveče in je biološko razgradljiv.

Pristne dišavne sestave, značilno prasketanje in prefinjen dizajn sveč osrečujejo ljubitelje dodatkov za dom že od leta 2006. Vizualno doživetje še povečuje lesen pokrovček, ki služi tudi kot podstavek, ter organske oblike posodic iz ročno pihanega stekla. Sveče Woodwick povznesejo interier vsakega doma in vam zagotovijo mnogo izjemnih trenutkov.

Recenzija Woodwick Trilogy Island Getaway