Xen-Tan Dark Tan

samoporjavitveni bronz losjon za obraz in telo

Xen-Tan Dark Tan samoporjavitveni bronz losjon  za obraz in telo
Xen-Tan Dark Tan samoporjavitveni bronz losjon  za obraz in telo
150 ml

Koda: XET01130 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Izberite si v košarici svoje darilo za potovanja ob nakupu nad 40 €
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas

Opis izdelka Xen-Tan Dark Tan

Samoporjavitveni pripravek za telo Xen-Tan Dark Tan je jamstvo za čudovito porjavelo kožo vse leto.

Lastnosti:

  • barvno izenačuje kožo
  • enostavno se raznaša in se odlično vpija
  • lahko se uporablja za obraz in telo

Navodilo za uporabo:
Nanesite na očiščeno kožo obraza in razmažite v smeri vratu in dekolteja. Uporabite lahko dodatno rokavico. Po uporabi si temeljito umijte roke.

Lastnosti

Konsistenca
losjon
Tip kože
za vse tipe kože
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Xen-Tan

Xen-Tan je relativno mlada kozmetična blagovna znamka. Leta 2002 jo je v Ameriki ustanovila bivša make-up artistka Dera Enochson, ki ni bila zadovoljna s takratnimi samoporjavitvenimi izdelki. Dera je kritizirala zlasti to, da je koža dobila po njihovi uporabi nenaravno oranžen odtenek in za nameček so imeli neprijeten vonj. Zaradi tega se je odločila vnesti v to področje nov veter – in to ji je tudi uspelo.
Kreme, gele, pršila ... Xen-Tan lahko po stopnji končne porjavitve razdelimo v tri osnovne kategorije: dark, medium in light. Nekateri od njih vsebujejo instantno bronasto barvo. V zvezi s tem moramo omeniti tudi klasične bronzerje, ki so namenjeni za senčenje obraza, poudaritev dekolteja ipd.
Podjetje Xen-Tan si prizadeva, da njegovi izdelki lepo dišijo (po češnjah, čokoladi, vanilji, kokosu...), jih lahko uporabljajo posamezniki z vsemi tipi kože (vključno z najbolj svetlimi tipi), se enostavno in udobno nanašajo (jih ni treba nanašati pred spanjem) in nenazadnje - niso testirani na živalih.
Samoporjavitveno kozmetiko Xen-Tan proizvajajo iz najbolj kakovostnih sestavin. V njeni sestavi ne boste našli nobenih sadnih kislin. Zahvaljujoč temu in posebni sestavini Lexorez ima kozmetika Xen-Tan dolgotrajen učinek. Zaradi tega je postala priljubljena pri mnogih lastnikih salonov lepote in zvezdnicah – na primer ameriška igralka Cameron Diaz ali češka manekenka Eliška Bůčková.
Blagovna znamka Xen-Tan zagotovo prevzame vse posameznike, ki imajo radi porjavelo kožo, imajo dehidrirano ali občutljivo kožo in hočejo izgledati odlično.