Yankee Candle Aloe Water

dišeča sveča 411 g Classic srednja

Yankee Candle Aloe Water dišeča sveča  411 g Classic srednja
Yankee Candle Aloe Water dišeča sveča  411 g Classic srednja
Yankee Candle Aloe Water dišeča sveča  411 g Classic srednja
411 g
24,15

Koda: YAC0432 | 4 kos na zalogi
kos
Darilo za vas
Za vas imamo 10-% popust na cene ikoničnih sveč in dišav za dom Yankee Candle. Za uveljavitev popusta v košarici vnesite kodo yc10si. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji. Nadišavite svoj dom stilsko! Akcija velja od 23. 1. do 30. 1. 2019.
DPD
ponedeljek, 28. 1. 2019
Yankee Candle Aloe Water
411 g | 24,15

Opis parfuma Yankee Candle Aloe Water

Pomembno opozorilo
Izdelek vedno odlagajte le na površine, ki so dovolj odporne na visoke temperature. Če je dolžina stenja daljša od 5 mm, ga obrežite. Prepričajte se, da je sveča/vosek dovolj oddaljena od vseh gorljivih materialov oziroma virov toplote (TV, radiatorji). Goreče sveče/voska ne premikajte. Hranite izven dosega otrok in domačih živali. Če so prisotne osebe, ki so občutljive na vonjave, je izdelek potrebno previdno uporabljati.

Uporaba
Goreče sveče/voska nikoli ne puščajte brez nadzora niti v bližini lahko vnetljivih predmetov. Med gorečima svečama je potrebno pustiti vsaj 20 cm praznega prostora. Sveče ne puščajte goreti neprekinjeno več kot 4 ure. Goreče sveče ne nagibajte. Ne pustite, da bi se plamen dotikal stene posodice. Ko je nivo sveče nižji od 1 cm, jo upihnite. Sveče nikoli ne pustite zgoreti povsem do dna. Svečo ugasnite tako, da vanjo rahlo pihnete.

Sestava

Bazne note
listi vijolice, malina, mošus
Srčne note
aloe vera, jasmin, lilija
Zgornje note
kumara, lubenica, pomaranča
Vrsta dišave za dom
sveža

O blagovni znamki Yankee Candle

Zamisel o svečah Yankee Candle se je rodila že leta 1969, ko je Mike Kittredge svoji mami za božič podaril svojo lastnoročno izdelano dekorativno svečo. Mama je bila navdušena, prav tako pa tudi cela okolica in Mike je izdelavo sveč nadaljeval. Zaradi velikega uspeha je proizvodnjo kmalu preselil iz svoje garaže v staro papirnico in ustanovil lastno blagovno znamko Yankee Candle.

Od prvega plamena vse do zadnjega dima nudijo sveče Yankee Candle čudovite, trajne in čiste dišave, ki odlično dopolnjujejo vsako notranjost. Sveče vsebujejo veliko količino aromatskih olj in naravnih izvlečkov. Vsaka od eteričnih esenc spominja na pristno sestavino, kraj ali doživetje, ki je vir navdiha. Kakšno ozračje prikliče v vašem domu – sproščujoče, praznično ali osvežujoče – je odvisno le od vaše izbire.

Darilo te znamke razveseli zares vsakega, priljubljene so posebne božične izdaje Yankee Candle, voski Yankee Candle, darilni kompleti Yankee Candle ali dišave za avto Yankee Candle.

Danes je blagovna znamka najbolj znan proizvajalec dišečih sveč in dišav za dom. Najdete jo lahko v 20 državah sveta in samo v ZDA ima več kot 18 tisoč trgovin. Vse pa se je začelo z enim darilom za mamo.

Ocena Yankee Candle Aloe Water

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!