Yankee Candle Alpine Christmasdarilni set IX.

Yankee Candle Alpine Christmas darilni set IX.
Yankee Candle Alpine Christmas darilni set IX.
Novost
Razprodaja
darilni set IX.
25,41

Koda: YAC06077 | Na zalogi

Chritsmas Magic votivna sveča 2 x 49 g + Chritsmas Magic vosek za aroma lučko 2 x 22 g + Chritsmas Magic čajna sveča 12 x 9,8 g

1
DPD
torek 28. 1. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Yankee Candle Alpine Christmas
Sestava

Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim parfumskim setom Yankee Candle. Z dišavo kot darilom zagotovo ne boste zgrešili.

Lastnosti:

  • božična aroma
  • idealno kot darilo
  • darilno pakiranje

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Za optimalno gorenje priporočamo Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov.

Sestava

Zgornje note
evkalipt, mandarina, bergamotka
Srčne note
jelka, kadilo, smreka, bor
Bazne note
cedra, breza
Vrsta dišave za dom
lesna
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Yankee Candle

Zamisel o svečah Yankee Candle se je rodila že leta 1969, ko je Mike Kittredge svoji mami za božič podaril svojo lastnoročno izdelano dekorativno svečo. Mama je bila navdušena, prav tako pa tudi cela okolica in Mike je izdelavo sveč nadaljeval. Zaradi velikega uspeha je proizvodnjo kmalu preselil iz svoje garaže v staro papirnico in ustanovil lastno blagovno znamko Yankee Candle.

Od prvega plamena vse do zadnjega dima nudijo sveče Yankee Candle čudovite, trajne in čiste dišave, ki odlično dopolnjujejo vsako notranjost. Sveče vsebujejo veliko količino aromatskih olj in naravnih izvlečkov. Vsaka od eteričnih esenc spominja na pristno sestavino, kraj ali doživetje, ki je vir navdiha. Kakšno ozračje prikliče v vašem domu – sproščujoče, praznično ali osvežujoče – je odvisno le od vaše izbire.

Darilo te znamke razveseli zares vsakega, priljubljene so posebne božične izdaje Yankee Candle, voski Yankee Candle, darilni kompleti Yankee Candle ali dišave za avto Yankee Candle.

Danes je blagovna znamka najbolj znan proizvajalec dišečih sveč in dišav za dom. Najdete jo lahko v 20 državah sveta in samo v ZDA ima več kot 18 tisoč trgovin. Vse pa se je začelo z enim darilom za mamo.

Recenzija Yankee Candle Alpine Christmas