Yankee CandleBelmont keramični svečnik za votivno svečo

Yankee Candle Belmont keramični svečnik za votivno svečo
Yankee Candle Belmont keramični svečnik za votivno svečo
Novost
9,59

Koda: YAC07440 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu vsaj dveh sveč boste s kodo candle prejeli 15 % popusta. Popust ne velja za izdelke v akciji in za izdelke v posebni ponudbi.
DPD
torek 19. 10. 2021

Opis Yankee Candle Belmont
Sestava

Keramični svečnik za votivno svečo Yankee Candle Belmont lepo osvetli vsak notranji prostor. Zahvaljujoč možnosti, da lahko vložite votivno svečo, ki jo sami izberete, si s tem izberete tudi dišavo, ki bo napolnila vaš dom.

Navodilo za uporabo:
Svečnika z gorečo svečo nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov.

Sestava

Vrsta svečnika
za čajno svečo, za votivno svečo
Material
keramika

O blagovni znamki Yankee Candle

Zamisel o svečah Yankee Candle se je rodila že leta 1969, ko je Mike Kittredge svoji mami za božič podaril svojo lastnoročno izdelano dekorativno svečo. Mama je bila navdušena, prav tako pa tudi cela okolica in Mike je izdelavo sveč nadaljeval. Zaradi velikega uspeha je proizvodnjo kmalu preselil iz svoje garaže v staro papirnico in ustanovil lastno blagovno znamko Yankee Candle.

Od prvega plamena vse do zadnjega dima nudijo sveče Yankee Candle čudovite, trajne in čiste dišave, ki odlično dopolnjujejo vsako notranjost. Sveče vsebujejo veliko količino aromatskih olj in naravnih izvlečkov. Vsaka od eteričnih esenc spominja na pristno sestavino, kraj ali doživetje, ki je vir navdiha. Kakšno ozračje prikliče v vašem domu – sproščujoče, praznično ali osvežujoče – je odvisno le od vaše izbire.

Darilo te znamke razveseli zares vsakega, priljubljene so posebne božične izdaje Yankee Candle, voski Yankee Candle, darilni kompleti Yankee Candle ali dišave za avto Yankee Candle.

Danes je blagovna znamka najbolj znan proizvajalec dišečih sveč in dišav za dom. Najdete jo lahko v 20 državah sveta in samo v ZDA ima več kot 18 tisoč trgovin. Vse pa se je začelo z enim darilom za mamo.

Recenzija Yankee Candle Belmont