Yankee Candle Cuban Mojito

votivna sveča 49 g

Yankee Candle Cuban Mojito votivna sveča 49 g
Yankee Candle Cuban Mojito votivna sveča 49 g
Yankee Candle Cuban Mojito votivna sveča 49 g
votivna sveča 49 g
1,79

Koda: YAC1474 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek, 24. 9. 2018
Darilo za vas
Kupite priljubljene dišave za dom še bolj ugodno. Zdaj za vas imamo 20-% popust na cene blagovnih znamk Teatro Fragranze, Paddywax, Kringle Candle, Culti, Mr&Mrs fragrance in Yankee Candle. V košarici samo vnesite kodo flat20si.
Yankee Candle Cuban Mojito
votivna sveča 49 g | 1,79

Sestava

Bazne note
meta
Srčne note
sladkorni trs, vanilija
Zgornje note
limeta

O blagovni znamki Yankee CandleLeta 1969 se je reven ameriški srednješolec Mike Kittredge odločil, da bo svoji mamici podaril za božic ročno izdelano dekorativno svečo. Kljub temu da je uporabil samo navadne stvari, ki jih je na hitro nabral doma (prazno škatlo od mleka, voščenke ...), njegova stvaritev je bila resnično osupljiva. Usoda je želela, da je še pred božičnim večerom to svečo opazila ena ženska iz soseščine in je bila toliko prevzeta, da je talentiranemu mladeniču zanjo ponudila 1 dolar in 36 centov. Takrat se je začela zgodovina blagovne znamke Yankee Candle.

Namen blagovne znamke Yankee Candle je dobavljati na trg izdelke, ki odsevajo njeno strast do lepih vonjev, ki lahko v ljudeh sprožijo močna čustva. Pomembno je dodati, da se ta filozofija splača. Na svojem področju sodi med popoln vrhunec (samo v ZDA ima več kot 18 000 trgovin). Bogata ponudba Yankee Candle vključuje nekoliko tematskih linij od vonjev sadja in začimb vse do vonjev doživetij in življenjskih dogodkov. Ne manjkajo niti posebne edicije, kot je na primer zbirateljska, halloweenska, platinasta in mnogo drugih.

Sveče Yankee Candle vsebujejo najvišjo možno količino aromatičnih olj, ki so pripravljena samo za potrebe tega podjetja. Z njihovo pomočjo v svoj dom enostavno pripeljete odlično in nezamenljivo vzdušje. Kakšno točno bo, ali bo slavnostno, erotično ali relaksacijsko, je odvisno samo od vas. Blagovna znamka Yankee Candle zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti odlično nadišavljen dom, dajejo prednost visoki kakovosti in avtentičnosti ali iščejo lep in hkrati praktičen dodatek za svoj interjer.

Menu