Yankee Candle Elevation Rice Milk & Honeydišeča sveča

Yankee Candle Elevation Rice Milk & Honey dišeča sveča
Yankee Candle Elevation Rice Milk & Honey dišeča sveča
Brezplačna dostava
Novost
552 g
30,17

Koda: YAC06625 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
V košarici samo vnesite kodo parfums15si in kakršnokoli dišavo kupite s 15-% popustom. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
sreda 15. 4. 2020

Opis parfuma Yankee Candle Elevation Rice Milk & Honey
Sestava

Dišeča svečka Yankee Candle Elevation Rice Milk & Honey čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • dizajnerska embalaža
  • idealno kot darilo
  • sladka aroma
  • gurmanska dišava

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa Za optimalno gorenje priporočamo

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
med, sezam, cimet, riž, latte
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
med, vanilija, mleko
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
cimet, tahitijska vanilija
Vrsta dišave za dom
sladka, gurmanska
Vrsta stenja
bombažen
Vrsta voska
drugi
Material
steklo

O blagovni znamki Yankee Candle

Zamisel o svečah Yankee Candle se je rodila že leta 1969, ko je Mike Kittredge svoji mami za božič podaril svojo lastnoročno izdelano dekorativno svečo. Mama je bila navdušena, prav tako pa tudi cela okolica in Mike je izdelavo sveč nadaljeval. Zaradi velikega uspeha je proizvodnjo kmalu preselil iz svoje garaže v staro papirnico in ustanovil lastno blagovno znamko Yankee Candle.

Od prvega plamena vse do zadnjega dima nudijo sveče Yankee Candle čudovite, trajne in čiste dišave, ki odlično dopolnjujejo vsako notranjost. Sveče vsebujejo veliko količino aromatskih olj in naravnih izvlečkov. Vsaka od eteričnih esenc spominja na pristno sestavino, kraj ali doživetje, ki je vir navdiha. Kakšno ozračje prikliče v vašem domu – sproščujoče, praznično ali osvežujoče – je odvisno le od vaše izbire.

Darilo te znamke razveseli zares vsakega, priljubljene so posebne božične izdaje Yankee Candle, voski Yankee Candle, darilni kompleti Yankee Candle ali dišave za avto Yankee Candle.

Danes je blagovna znamka najbolj znan proizvajalec dišečih sveč in dišav za dom. Najdete jo lahko v 20 državah sveta in samo v ZDA ima več kot 18 tisoč trgovin. Vse pa se je začelo z enim darilom za mamo.

Recenzija Yankee Candle Elevation Rice Milk & Honey