Yankee Candle Fall Leaf

Stekleni svečnik za votivno svečo

Yankee Candle Fall Leaf Stekleni svečnik za votivno svečo
Yankee Candle Fall Leaf Stekleni svečnik za votivno svečo
Yankee Candle Fall Leaf Stekleni svečnik za votivno svečo
Razprodaja
Stekleni svečnik za votivno svečo
7,86

Koda: YAC1509 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek, 26. 10. 2018
Yankee Candle Fall Leaf
Stekleni svečnik za votivno svečo | 7,86

Opis parfuma Yankee Candle Fall Leaf

Steklen svečnik za votivno svečko Yankee Candle Fall Leaf razsvetli vaš prostor in mu doda prijetno vzdušje. Enostavno položite vanj svojo priljubljeno svečko in uživajte v prijetni aromi.

Navodilo za uporabo:
Izdelek vedno odlagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Shranjujte zunaj dosega otrok in domačih živali.

O blagovni znamki Yankee CandleLeta 1969 se je reven ameriški srednješolec Mike Kittredge odločil, da bo svoji mamici podaril za božic ročno izdelano dekorativno svečo. Kljub temu da je uporabil samo navadne stvari, ki jih je na hitro nabral doma (prazno škatlo od mleka, voščenke ...), njegova stvaritev je bila resnično osupljiva. Usoda je želela, da je še pred božičnim večerom to svečo opazila ena ženska iz soseščine in je bila toliko prevzeta, da je talentiranemu mladeniču zanjo ponudila 1 dolar in 36 centov. Takrat se je začela zgodovina blagovne znamke Yankee Candle.

Namen blagovne znamke Yankee Candle je dobavljati na trg izdelke, ki odsevajo njeno strast do lepih vonjev, ki lahko v ljudeh sprožijo močna čustva. Pomembno je dodati, da se ta filozofija splača. Na svojem področju sodi med popoln vrhunec (samo v ZDA ima več kot 18 000 trgovin). Bogata ponudba Yankee Candle vključuje nekoliko tematskih linij od vonjev sadja in začimb vse do vonjev doživetij in življenjskih dogodkov. Ne manjkajo niti posebne edicije, kot je na primer zbirateljska, halloweenska, platinasta in mnogo drugih.

Sveče Yankee Candle vsebujejo najvišjo možno količino aromatičnih olj, ki so pripravljena samo za potrebe tega podjetja. Z njihovo pomočjo v svoj dom enostavno pripeljete odlično in nezamenljivo vzdušje. Kakšno točno bo, ali bo slavnostno, erotično ali relaksacijsko, je odvisno samo od vas. Blagovna znamka Yankee Candle zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti odlično nadišavljen dom, dajejo prednost visoki kakovosti in avtentičnosti ali iščejo lep in hkrati praktičen dodatek za svoj interjer.