Yankee Candle Fluffy Towels

dišava za avto nadomestno polnilo

Yankee Candle Fluffy Towels dišava za avto   nadomestno polnilo
Yankee Candle Fluffy Towels dišava za avto   nadomestno polnilo
7,96

Koda: YAC04353 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 28. 5. 2019
Yankee Candle Fluffy Towels
| 7,96

Opis parfuma Yankee Candle Fluffy Towels

Dišave za avto Yankee Candle Fluffy Towels naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.

Lastnosti:

  • zračno čista dišava

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Zgornje note
bergamotka, jabolko, kolonjska voda, limona
Srčne note
breskev, cvetni listi pomarančnega cveta, krvomočnica, listi vijolice, nagelj, sivka, šmarnica
Vrsta dišave za dom
čista

O blagovni znamki Yankee Candle

Zamisel o svečah Yankee Candle se je rodila že leta 1969, ko je Mike Kittredge svoji mami za božič podaril svojo lastnoročno izdelano dekorativno svečo. Mama je bila navdušena, prav tako pa tudi cela okolica in Mike je izdelavo sveč nadaljeval. Zaradi velikega uspeha je proizvodnjo kmalu preselil iz svoje garaže v staro papirnico in ustanovil lastno blagovno znamko Yankee Candle.

Od prvega plamena vse do zadnjega dima nudijo sveče Yankee Candle čudovite, trajne in čiste dišave, ki odlično dopolnjujejo vsako notranjost. Sveče vsebujejo veliko količino aromatskih olj in naravnih izvlečkov. Vsaka od eteričnih esenc spominja na pristno sestavino, kraj ali doživetje, ki je vir navdiha. Kakšno ozračje prikliče v vašem domu – sproščujoče, praznično ali osvežujoče – je odvisno le od vaše izbire.

Darilo te znamke razveseli zares vsakega, priljubljene so posebne božične izdaje Yankee Candle, voski Yankee Candle, darilni kompleti Yankee Candle ali dišave za avto Yankee Candle.

Danes je blagovna znamka najbolj znan proizvajalec dišečih sveč in dišav za dom. Najdete jo lahko v 20 državah sveta in samo v ZDA ima več kot 18 tisoč trgovin. Vse pa se je začelo z enim darilom za mamo.

Ocena Yankee Candle Fluffy Towels

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!