Yankee Candle Holiday Sparkle

darilni set adventní kalendář I.

Yankee Candle Holiday Sparkle darilni set adventní kalendář I.
Yankee Candle Holiday Sparkle darilni set adventní kalendář I.
Yankee Candle Holiday Sparkle darilni set adventní kalendář I.
Novost
čajna sveča 24 x + svečnik za čajno svečo
28,90

Koda: YAC04506 | Več kot 20 kosov na zalogi

Glittering Star + Winter Glow + Icy Blue Spruce + Crackling Wood Fire + Sparkling Cinnamon + The Perfect Tree + Snowflake Cookie + All Is Bright

kos
DPD
torek, 22. 1. 2019
Yankee Candle Holiday Sparkle
čajna sveča 24 x + svečnik za čajno svečo | 28,90

Sestava

Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Yankee Candle

Zamisel o svečah Yankee Candle se je rodila že leta 1969, ko je Mike Kittredge svoji mami za božič podaril svojo lastnoročno izdelano dekorativno svečo. Mama je bila navdušena, prav tako pa tudi cela okolica in Mike je izdelavo sveč nadaljeval. Zaradi velikega uspeha je proizvodnjo kmalu preselil iz svoje garaže v staro papirnico in ustanovil lastno blagovno znamko Yankee Candle.

Od prvega plamena vse do zadnjega dima nudijo sveče Yankee Candle čudovite, trajne in čiste dišave, ki odlično dopolnjujejo vsako notranjost. Sveče vsebujejo veliko količino aromatskih olj in naravnih izvlečkov. Vsaka od eteričnih esenc spominja na pristno sestavino, kraj ali doživetje, ki je vir navdiha. Kakšno ozračje prikliče v vašem domu – sproščujoče, praznično ali osvežujoče – je odvisno le od vaše izbire.

Darilo te znamke razveseli zares vsakega, priljubljene so posebne božične izdaje Yankee Candle, voski Yankee Candle, darilni kompleti Yankee Candle ali dišave za avto Yankee Candle.

Danes je blagovna znamka najbolj znan proizvajalec dišečih sveč in dišav za dom. Najdete jo lahko v 20 državah sveta in samo v ZDA ima več kot 18 tisoč trgovin. Vse pa se je začelo z enim darilom za mamo.

Ocena Yankee Candle Holiday Sparkle

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!