Yankee Candle Lemon Lavenderdišeča sveča Classic majhna

1×
Yankee Candle Lemon Lavender dišeča sveča  Classic majhna
Yankee Candle Lemon Lavender dišeča sveča  Classic majhna
104 g
11,99

Koda: YAC0425 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 24. 9. 2020

Opis parfuma Yankee Candle Lemon Lavender
Sestava

Opis:

Dišeča sveča Yankee Candle Lemon Lavender vas očara s svojim čistim in privlačnim vonjem osvežujoče limone in cvetov sivke. Vonj sveče Yankee Candle Lemon Lavender je namenjen za delavnice in pisarne. Ta nezamenljiva aroma osveži vaše čute, doda novo energijo in izboljša vaše razpoloženje. Čas gorenja je do 150 ur. Parafin je enakomerno nadišavljen in stenj je ročno zravnan.

Navodilo za uporabo:

Stenj sveče ohranjajte vedno v dolžini 3–5 mm. V primeru, da se med gorenjem sveče pojavi dim ali črna gobica na koncu stenja, jo upihnite in stenj skrajšajte. S stenja odstranite vse ogorele ostanke in svečo ponovno prižgite. Če ostaja samo 1,5 cm visoka plast voska, priporočamo, da sveče ne uporabljate več. Na ta način preprečite morebitno poškodovanje površine pod svečo. Dišečo svečo lahko enakomerno zgorite tako, da vedno pustite raztopiti vosek vse do kraja steklene posode. Na ta način se bo vonj sproščal bolj intenzivno. Sveče nikoli ne prižigajte v prepihu ali na neravni površini. Sveče ne priporočamo puščati goreti neprekinjeno več kot 4 ure. Idealno jo, če jo potem pustite za 2 uri, da se ohladi. Goreče sveče ne puščajte brez nadzora in v dosegu otrok in živali.

Sestava

Sestava
pudraste note, limona, sivka
Vrsta dišave za dom
čista, sveža
Vrsta stenja
bombažen
Vrsta voska
drugi
Material
steklo

O blagovni znamki Yankee Candle

Zamisel o svečah Yankee Candle se je rodila že leta 1969, ko je Mike Kittredge svoji mami za božič podaril svojo lastnoročno izdelano dekorativno svečo. Mama je bila navdušena, prav tako pa tudi cela okolica in Mike je izdelavo sveč nadaljeval. Zaradi velikega uspeha je proizvodnjo kmalu preselil iz svoje garaže v staro papirnico in ustanovil lastno blagovno znamko Yankee Candle.

Od prvega plamena vse do zadnjega dima nudijo sveče Yankee Candle čudovite, trajne in čiste dišave, ki odlično dopolnjujejo vsako notranjost. Sveče vsebujejo veliko količino aromatskih olj in naravnih izvlečkov. Vsaka od eteričnih esenc spominja na pristno sestavino, kraj ali doživetje, ki je vir navdiha. Kakšno ozračje prikliče v vašem domu – sproščujoče, praznično ali osvežujoče – je odvisno le od vaše izbire.

Darilo te znamke razveseli zares vsakega, priljubljene so posebne božične izdaje Yankee Candle, voski Yankee Candle, darilni kompleti Yankee Candle ali dišave za avto Yankee Candle.

Danes je blagovna znamka najbolj znan proizvajalec dišečih sveč in dišav za dom. Najdete jo lahko v 20 državah sveta in samo v ZDA ima več kot 18 tisoč trgovin. Vse pa se je začelo z enim darilom za mamo.

Recenzija Yankee Candle Lemon Lavender