Yankee Candle Lemon Lavender

dišeči biseri 170 g

Yankee Candle Lemon Lavender dišeči biseri 170 g
Yankee Candle Lemon Lavender dišeči biseri 170 g
Yankee Candle Lemon Lavender dišeči biseri 170 g
dišeči biseri 170 g
7,09

Koda: YAC1265 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek, 22. 10. 2018
Yankee Candle Lemon Lavender
dišeči biseri 170 g | 7,09

Opis parfuma Yankee Candle Lemon Lavender

Dišeči biseri Yankee Candle Lemon Lavender so odličen način za odišavljanje manjših prostorov. Primerni so povsod tam, kjer želite nevtralizirati neželene vonjave in hkrati osvežiti zrak.

Lastnosti:

  • čista pudrasta dišava
  • sveža dišava

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Sestava
limona, pudraste note, sivka

O blagovni znamki Yankee CandleLeta 1969 se je reven ameriški srednješolec Mike Kittredge odločil, da bo svoji mamici podaril za božic ročno izdelano dekorativno svečo. Kljub temu da je uporabil samo navadne stvari, ki jih je na hitro nabral doma (prazno škatlo od mleka, voščenke ...), njegova stvaritev je bila resnično osupljiva. Usoda je želela, da je še pred božičnim večerom to svečo opazila ena ženska iz soseščine in je bila toliko prevzeta, da je talentiranemu mladeniču zanjo ponudila 1 dolar in 36 centov. Takrat se je začela zgodovina blagovne znamke Yankee Candle.

Namen blagovne znamke Yankee Candle je dobavljati na trg izdelke, ki odsevajo njeno strast do lepih vonjev, ki lahko v ljudeh sprožijo močna čustva. Pomembno je dodati, da se ta filozofija splača. Na svojem področju sodi med popoln vrhunec (samo v ZDA ima več kot 18 000 trgovin). Bogata ponudba Yankee Candle vključuje nekoliko tematskih linij od vonjev sadja in začimb vse do vonjev doživetij in življenjskih dogodkov. Ne manjkajo niti posebne edicije, kot je na primer zbirateljska, halloweenska, platinasta in mnogo drugih.

Sveče Yankee Candle vsebujejo najvišjo možno količino aromatičnih olj, ki so pripravljena samo za potrebe tega podjetja. Z njihovo pomočjo v svoj dom enostavno pripeljete odlično in nezamenljivo vzdušje. Kakšno točno bo, ali bo slavnostno, erotično ali relaksacijsko, je odvisno samo od vas. Blagovna znamka Yankee Candle zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti odlično nadišavljen dom, dajejo prednost visoki kakovosti in avtentičnosti ali iščejo lep in hkrati praktičen dodatek za svoj interjer.