Yankee Candle Love

darilni set

Yankee Candle Love darilni set
Yankee Candle Love darilni set
Brezplačna dostava
darilni set
15,39

Koda: YAC04607 | Več kot 20 kosov na zalogi

votivna sveča 3 x 49 g + svečnik za votivno svečo

Vanilla + Red Rapsberry + Sweet Morning Rose

1
DPD
torek 27. 8. 2019
Yankee Candle Love
darilni set | 15,39

Opis parfuma Yankee Candle Love

Votivna svečka čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • sadna dišava
  • sladka aroma

Navodilo za uporabo:
Izdelek vedno odlagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Shranjujte zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Tip seta
Darilni set
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Yankee Candle

Zamisel o svečah Yankee Candle se je rodila že leta 1969, ko je Mike Kittredge svoji mami za božič podaril svojo lastnoročno izdelano dekorativno svečo. Mama je bila navdušena, prav tako pa tudi cela okolica in Mike je izdelavo sveč nadaljeval. Zaradi velikega uspeha je proizvodnjo kmalu preselil iz svoje garaže v staro papirnico in ustanovil lastno blagovno znamko Yankee Candle.

Od prvega plamena vse do zadnjega dima nudijo sveče Yankee Candle čudovite, trajne in čiste dišave, ki odlično dopolnjujejo vsako notranjost. Sveče vsebujejo veliko količino aromatskih olj in naravnih izvlečkov. Vsaka od eteričnih esenc spominja na pristno sestavino, kraj ali doživetje, ki je vir navdiha. Kakšno ozračje prikliče v vašem domu – sproščujoče, praznično ali osvežujoče – je odvisno le od vaše izbire.

Darilo te znamke razveseli zares vsakega, priljubljene so posebne božične izdaje Yankee Candle, voski Yankee Candle, darilni kompleti Yankee Candle ali dišave za avto Yankee Candle.

Danes je blagovna znamka najbolj znan proizvajalec dišečih sveč in dišav za dom. Najdete jo lahko v 20 državah sveta in samo v ZDA ima več kot 18 tisoč trgovin. Vse pa se je začelo z enim darilom za mamo.

Recenzija Yankee Candle Love

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!